+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Zwanger beeldje

Geef een zwanger beeldje cadeau als jullie in volle verwachting zijn

Als jullie te horen krijgen dat jullie een kindje verwachten, dan kan de blijdschap vaak niet groot genoeg zijn. Soms komt het onverwachts en soms is een kindje gepland. Hoe dan ook, de aankomende ouders zullen door het dolle heen zijn. Er zijn gevallen waarbij het veel moeite kost om zwanger te raken. Als dit dan uiteindelijk toch lukt, dan is dit een zeer bijzonder moment voor jullie beiden. Dit bijzondere moment kunnen jullie vastleggen met een blijvende herinnering. Een herinnering in de vorm van een zwanger beeldje bijvoorbeeld. Met een zwanger beeldje wordt kunst gecombineerd met een bijzonder moment in jullie leven.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Het beeldje zwanger zegt alles over jou

In de webshop van Beelden & Sculpturen vind je een bijzonder beeldje zwanger. Het is een beeldje van 30 centimeter hoog en verbeeldt een prachtig vormgegeven vrouw in een lang gewaad en met een zwangere buik. Het is direct duidelijk dat de vrouw zwanger is en daarom is dit een geschikt cadeau om te geven rondom het moment van het bekend worden van de zwangerschap. Hiermee wordt de herinnering aan dit moment vastgelegd. Natuurlijk kun je in onze webshop ook hele andere beeldjes kopen die geschikt zijn om een zwangerschap te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsbeeldje met de uitbeelding van de ouders of de moeder met een kindje.

Een zwanger beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Ben jij de partner, ouders, grootouders of vrienden van iemand die zwanger is? Een zwangerschap is altijd heugelijk nieuws en een cadeau om dit moment te vieren hoort erbij. Daarom kun je in de webshop van Beelden & Sculpturen een zwanger beeldje kopen. Wij hebben veel keuze uit beeldjes die je voor een zwangerschap cadeau kunt geven en het is mogelijk om een tekstplaatje met een eigen gekozen tekst op het beeldje te laten plaatsen. Hiermee wordt het beeldje nog persoonlijker en blijf je de herinnering aan dit moment levend houden.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.