+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Een sculptuur voor een huwelijk is een waardevol cadeau

Je kent het dilemma vast wel. Je wordt uitgenodigd voor een huwelijk en dan vraag je je af wat je het bruidspaar voor huwelijkscadeau gaat geven? Een enveloppe met inhoud is een veel gegeven huwelijkscadeau, maar niet echt een spannend of bijzonder cadeau. Over een jaar zal het bruidspaar zich niet meer herinneren wat ze van jou hebben gekregen. Ga daarom voor een bijzonder cadeau en geef een sculptuur voor het huwelijk. Een sculptuur is een blijvende herinnering voor het bruidspaar. Niet alleen van de huwelijksdag zelf, ook een dierbare herinnering aan jou als gever.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een bijzonder huwelijkssculptuur

Wanneer iedereen in de rij staat om zijn of haar enveloppe met inhoud aan het bruidspaar te overhandigen, sta je met een echt cadeau in je handen. Nog voor de overhandiging wekt je cadeau al bewondering op. De bewondering zal alleen maar toenemen, wanneer het bruidspaar je cadeau uitpakt. Een huwelijkssculptuur is artistiek, persoonlijk, bijzonder en inspirerend. Vooral als je voor een huwelijkssculptuur met een bijzondere vorm kiest. Een sculptuur is ook bijzonder, omdat er een kunstenaar aan gewerkt heeft. Een kunstenaar heeft door telkens materiaal weg te nemen een prachtig driedimensionaal ontwerp gemaakt. Jij hebt het kunstwerk speciaal uitgekozen voor het bruidspaar en hiermee is een huwelijkssculptuur één van de meest persoonlijke cadeaus die je kunt geven.

Een huwelijkssculptuur kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij voor een bruidspaar een prachtig huwelijkssculptuur kopen als huwelijkscadeau? Bekijk dan eens de collectie huwelijkssculpturen van Beelden & Sculpturen. Wij hebben sculpturen die duidelijk herkenbaar zijn als huwelijkscadeau, maar ook sculpturen die wat spannender zijn en waar het pasgetrouwde stel zelf een interpretatie aan kan geven. Natuurlijk kun je bij ons niet alleen terecht voor een huwelijkscadeau voor pasgetrouwde stellen. Een stel dat een huwelijksjubileum viert, verdient ook zeker een huwelijkssculptuur. Laat dan bijvoorbeeld op de sokkel van het sculptuur een graveerplaatje aanbrengen met de data, namen of een persoonlijke boodschap.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand september, oktober en november ontvangt u het tekstplaatje gratis.