+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Voetbalbeeld

Een voetballer doe je uiteraard een voetbalbeeld cadeau

Voetbal behoort tot één van de meest populaire sporten. Een klein gedeelte van de voetballers doet dit professioneel, maar het overgrote deel is lid van een lokale voetbalclub. Hoe klein een voetbalclub ook is, het mag de pret niet drukken. Voetbal is een sociale sport, waar duizenden jongens, meisjes, mannen en vrouwen wekelijks plezier aan beleven. Wil jij een voetballer een cadeau geven, maar je weet niet welk cadeau? Kies dan voor een voetbalbeeld. Met een voetbalbeeld kies je voor een blijvende herinnering die verbonden is met misschien wel één van meest geliefde bezigheden van de ontvanger.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een mooi beeld met voetbal als thema

Welke reden je ook hebt om een beeld met voetbal als thema cadeau te doen, je vindt een dergelijk beeld altijd bij Beelden & Sculpturen. Uiteraard gaat het om beelden van een voetballer in actie. De meeste voetballers zullen zich in een beeld met een voetballer in actie herkennen. Wij hebben zelfs een beeld met een voetbal thema waarin twee voetballers een duel uitvechten. Een voetbalbeeld vertelt alles over de hobby van de ontvanger. Een voetbalbeeld kan ook voor iedere gelegenheid gegeven worden. Een verjaardag of als cadeau van de voetbalclub voor een clubjubileum of omdat het team een bepaalde prestatie heeft bereikt.

Een voetbalbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een voetbalbeeld kopen als geschenk voor een voetballer? Een voetbalbeeld is een blijvend cadeau met een mooie herinnering. In de webshop van Beelden & Sculpturen is een voetbalbeeld kopen snel en gemakkelijk. Bovendien bieden wij jou de gelegenheid om een tekstplaatje te laten graveren. Dit tekstplaatje wordt aan de sokkel gemonteerd, waardoor je het beeld heel persoonlijk maakt. Zo kun je de naam van de ontvanger laten graveren of een datum wanneer er een bepaalde overwinning is geboekt. Ook een persoonlijke boodschap is mogelijk. Dit maakt een voetbalbeeld als cadeau nog meer bijzonder.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.