+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Voetbal beeldje

Beloon sportprestaties met een mooi voetbal beeldje

Voetbal blijft de meest beoefende sport in Nederland. Ieder weekend staan vele amateurwedstrijden gepland voor kinderen, jeugd en volwassenen. Een klein deel van de voetballers stroomt door naar het professionele betaalde voetbal. Dit doen zij uiteraard door hun prestaties die niet onopgemerkt zijn gebleven. Een goede waardering van sportprestaties van een voetballer hoort hier zeker bij. Of het nu professioneel of amateurvoetbal is, met een voetbal beeldje maak je iedere voetballer blij. Heb je als team een competitie gewonnen? Bestel dan als voetbalvereniging een mooi voetbal beeldje als cadeau voor de voetballers. Ook kun je als ouders je kind stimuleren met een leuk voetbal beeldje, bij bijvoorbeeld het winnen van een wedstrijd of het eerste doelpunt dat gemaakt is.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Voetbal beeldjes zijn een blijvende herinnering

Voetbal beeldjes zijn bij Beelden & Sculpturen in verschillende vormen verkrijgbaar. Een sculptuur van een voetballer achter een bal zal uiteraard het meeste tot de verbeelding spreken en altijd herkenbaar zijn. Hiermee geef je direct aan waar de ontvanger goed in is en waarvoor hij/zij het beeldje heeft ontvangen. Naast beeldjes van een enkele voetballer achter de bal, hebben wij ook een ´voetbal duel´ beeldje in ons assortiment, met twee voetballers die om de bal vechten. Hiermee wordt deze tak van sport nog beter in beeld gebracht. Maakt de voetbal beeldjes nog persoonlijker, door een tekstplaatje op de sokkel te laten monteren.

Een voetbal beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil je als voetbalvereniging een voetbal beeldje kopen voor je voetballers? Of wil je als familie of vrienden een veelbelovende voetballer eren om zijn/haar sportprestaties? Dan kun je heel eenvoudig in de webshop van Beelden & Sculpturen een voetbal beeldje kopen. Laat er ook een tekstplaatje bij graveren, met hierop een naam, een datum of een eigen persoonlijke tekst. Zo maak je het voetbal beeldje als cadeau nog persoonlijker. Bij een bestelling vanaf € 50,- verzenden wij geheel gratis én snel binnen twee dagen in Nederland. Bij ieder beeldje of sculptuur is een motivatiekaartje toegevoegd, zodat u ook alles te weten komt over de ontwerper van het voetbal beeldje.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.