+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Vader dochter beeldje

Met een vader dochter beeldje wordt een prachtige ouderliefde getoond

De band tussen een dochter en een vader kan zeer sterk zijn. Vaders die stoere mannen waren, raken ontroert als zij hun dochtertje als baby voor het eerst in de arm houden. Vaders krijgen een soort van beschermingsdrang over hun prachtige dochtertje en hierdoor voelt de dochter zich altijd veilig en geborgen bij haar vader. Als de vader oud is, dan worden de rollen omgedraaid. De dochter is een veilige baken voor haar oude en dan minder mobiele vader en zij beschermt hem. Deze zeer bijzondere band tussen vaders en dochters, kan getoond worden met een vader dochter beeldje.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeldje vader dochter voor een bijzondere gelegenheid

Er zijn verschillende gelegenheden waar je een beeldje van vader en dochter cadeau kunt geven aan elkaar. Het kan de vader zijn die een dergelijk beeldje geeft aan de dochter bij bijvoorbeeld haar huwelijk of bij de geboorte van een kleinkind. Het kan ook de dochter zijn die vader een beeldje cadeau doet. Dit kan bijvoorbeeld met Vaderdag, maar ook bij een huwelijksjubileum van de beide ouders. Bij Beelden & Sculpturen kun je diverse beeldjes vinden, niet alleen voor de relatie tussen vader en dochter, ook voor vader, moeder en het hele gezin.

Een vader dochter beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Als je als vader of als dochter op zoek bent naar een passend cadeau om jullie speciale band te bevestigen, dan is een vader dochter beeldje kopen een goede keuze. Het beeldje drukt direct uit wat je hiermee wilt zeggen, namelijk dat jullie een onverwoestbare band hebben. Maak het beeldje nog persoonlijker, door een tekstplaatje op de sokkel aan te laten brengen, met een eigen persoonlijke boodschap hierop gegraveerd. Maak in onze webshop de keuze uit de vele beeldjes die in aanmerking komen, wij zorgen voor een snelle levering binnen 2 werkdagen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.