+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Urn beeld

Een urn met beeld voor een bijzonder persoon

Het overlijden van een naaste is van grote invloed op je leven en maakt veel indruk. Dit kan een partner zijn, een kind, ouders of een andere naaste. Direct na het overlijden zal er de schok zijn en de verwerking, maar na een tijdje ook berusting en mooie herinneringen die een plekje krijgen. Wanneer er gekozen is voor een crematie, dan is er geen graf om te bezoeken, maar je kunt wel de as van je geliefde thuis bewaren in een mooie urn. Een standaard urn die je krijgt van het crematorium is nogal saai vertelt niets over de persoon. Met een urn met beeld, houd je de herinnering levend.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Unieke urn beeldjes zijn ook zeer persoonlijke kunst voor in huis

Ben je op zoek naar urn beeldjes die de persoonlijkheid van jouw geliefde weerspiegelen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Beelden & Sculpturen. Naast onze beelden en sculpturen, hebben wij een aparte categorie urnen. Al onze urnen zijn volstrekt uniek en voorzien van een beeldje. De urn die jij kiest is daarom altijd een heel persoonlijke keuze. Wij hebben urnen met een symbolische voorstelling, waarbij de verbinding tussen jou en de overledene wordt weergegeven, maar ook mooie urnen met een vlinder of hand, bijvoorbeeld voor een overleden kindje. Ook een eenvoudige urn met fotolijst is bij ons te koop, zodat je altijd een blik op je geliefde kunt werpen.

Bronzen urnen beeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen

Het voordeel van bronzen urnen beeldjes, is dat ze ook buiten neergezet kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een beetje as bij een graf plaatsen, dan kan dit met een fraaie bronzen beeldje op een urn. Op al onze urnen is het mogelijk om een tekstplaatje te laten aanbrengen. Hierop kun je bijvoorbeeld de naam en de geboorte- en/of sterfdatum laten graveren. Gedenk je geliefde op een stijlvolle of kunstzinnige wijze en zoek een mooie urn met beeld uit in onze webshop.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.