+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Tuin sculptuur

Een tuin sculptuur is een bijzondere aanwinst voor de tuin

Een sculptuur is een prima beeld dat je buiten in de tuin kunt plaatsen. Afhankelijk van het onderwerp van jouw sculptuur, is de tuin misschien een prima plek om iemand te herinneren, een bijzonder band met iemand te symboliseren of om terug te denken aan een bijzondere gelegenheid. Niet alle soorten beelden en sculpturen hoeven perse binnen te staan. Wanneer een beeld relatief groot is van afmetingen of zwaar in gewicht én het is van brons gemaakt, dan is dit een prima tuin sculptuur. Een tuin sculptuur geeft jouw tuin net weer een heel andere uitstraling.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Ieder soort sculptuur in de tuin verkrijgbaar

Je kunt als je jouw tuin wilt opfleuren zelf een sculptuur in de tuin aanschaffen, maar je kunt ook iemand anders een sculptuur voor in de tuin cadeau doen. Dit is een beetje afhankelijk van het onderwerp van de sculptuur. Wil jij je partner de liefde bewijzen met een prachtige sculptuur die jullie beiden moet voorstellen of die jullie liefde voor elkaar uitbeeldt? Dan is dit een sculptuur die je goed cadeau kunt doen. Je vindt deze sculpturen voor in de tuin bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben voor vrijwel ieder onderwerp wel een sculptuur die in jouw tuin past. Neem hiervoor een kijkje in onze webshop.

Een tuin sculptuur kopen bij Beelden & Sculpturen

Of je nu voor jouw eigen tuin een sculptuur wilt aanschaffen of als cadeau, je kunt een tuin sculptuur kopen bij Beelden & Sculpturen. Omdat tuin sculpturen wat zwaarder zijn om te tillen, is het handig dat je online kunt bestellen in onze webshop. Jouw tuin sculptuur wordt dan snel bij je thuisgebracht, meestal binnen 2 werkdagen. Bovendien kun je een tuin sculptuur verfraaien, verduidelijken of verpersoonlijken met een tekstplaatje op de sokkel. Geef ons hiervoor de betreffende tekst door, wij zorgen dan voor een nette gravering op het tekstplaatje.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand juli, augustus en september ontvangt u het tekstplaatje gratis.