+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Tinnen liefdesbeeld

Toon je liefde met een tinnen liefdesbeeld

Ben jij gelukkig in de liefde en wil jij dit aan je partner duidelijk maken? Er zijn vele manieren om dit te doen, maar een echt blijvend cadeau is een liefdesbeeld. Een liefdesbeeld is een beeld of sculptuur waarmee de liefde wordt uitgebeeld. Het is meer dan zomaar een beeld, een dergelijk beeld is kunst en kunst kun je altijd en overal plaatsen. Bovendien gaat een liefdesbeeld generatieslang mee, zodat het zelfs over kan gaan op kinderen en kleinkinderen. Toon je liefde met een mooie tinnen liefdesbeeld. Net zoals de liefde, is tin een zacht materiaal en daarom is het beeld met brons afgewerkt, voor een lange levensduur.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk liefdesbeeld van tin kies jij?

Wanneer je op zoek bent naar een liefdesbeeld van tin, dan heb je in de webshop van Beelden & Sculpturen een grote keuze. Veel beelden in onze webshop beelden twee personen uit. Soms in elkaar verstrengeld en soms in een hartje of een rondje om de verbinding met elkaar te symboliseren. Je kunt ook kiezen voor een meer klassieker beeld, van twee mensen in elkaars armen, zittend of staand. Ieder beeld is gemaakt door een kunstenaar die het beeld met liefde heeft gemaakt en de meeste van onze beelden staan op een sokkel. Met een liefdesbeeld van tin plaats je iets persoonlijks, maar ook een fraai stuk kunst toe aan je interieur.

Een tinnen liefdesbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij je partner of als familie of vrienden van een liefdeskoppel een tinnen liefdesbeeld cadeau geven? Dan hoef je hiervoor niet de deur uit. Een tinnen liefdesbeeld kopen kan snel en gemakkelijk in onze webshop. Wij hebben een enorme keuze uit veel verschillende soorten tinnen liefdesbeelden. Daarnaast kun je een tekstplaatje laten graveren met een persoonlijke boodschap, de namen of een datum. Dit tekstplaatje wordt op de sokkel van het beeld gemonteerd, zodat je naast een mooi stuk kunst, ook een zeer persoonlijk cadeau geeft.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.