+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Sportbeeldjes

Beloon sportprestaties met sportbeeldjes

Dat sporten gezond is voor lichaam en geest is algemeen bekend. Fanatieke sporters steken veel tijd in hun sport, om zo de beste sportprestaties te behalen. Als je professioneel sport, of semi professioneel, dan zijn de geleverde prestaties alles waar je voor leeft en dan maakt het niet uit in welke sporten je actief bent. Of je nu solo sport of in teamverband, het mooiste wat je thuis in de kast hebt staan, zijn sportbeeldjes van gewonnen wedstrijden en/of toernooien. Als sportorganisatie kun je sportbeeldjes inkopen bij Beelden & Sculpturen tegen een lage prijs. Op de sokkel kan een tekstplaatje worden aangebracht met informatie over de gewonnen prijs.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een passende beeldje voor de sport die je beoefend

Wil je als sportclub een beeldje voor een sport aanschaffen, dan zijn er bij Beelden & Sculpturen talloze beeldjes te koop. Ten eerste moet je natuurlijk de keuze maken uit een bepaalde sport. Wij hebben voetbalbeeldjes, beeldjes voor dansers, de fietssport, zeilsport en hardlopen. Dit is nog maar een selectie aan sporten waar wij beeldjes van van hebben. Voor vrijwel alle meest beoefende sporten hebben wij wel een beeldje en ook per sport weer een keuze uit verschillende designs. Deze sportbeeldjes zijn prachtige prijzen voor het winnen van een wedstrijd en te verpersoonlijken met een tekstplaatje.

Sportbeeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen

Om sportbeeldjes te kopen, moet je dus bij Beelden & Sculpturen zijn. Heb je meerdere sportbeeldjes nodig omdat je een heel team wilt belonen of één beeldje voor de winnaar van een individuele sport? Bij ons is alles mogelijk. Daarnaast hoef je zelf niet meer de deur uit om op zoek te gaan naar sportbeeldjes. Je bestelt lekker gemakkelijk in onze webshop en wij zorgen ervoor dat je bestelling binnen twee werkdagen bij je afgeleverd wordt. Is een sportbeeldje een cadeau? Dan pakken wij je sportbeeldje(s) graag voor je in.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.