+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Sportbeeld

Verras een sportliefhebber met en sportbeeld

Dat sporten gezond is, is bij iedereen wel bekend. Maar een sport kan ook een passie voor iemand zijn. Ook al ben je geen professionele sporter op hoog niveau, als hobby kan een sport je veel bieden. Het beoefenen van een sport kan iemand weer voldoende zelfvertrouwen geven en leuke sociale contacten. Voor sommigen is een sport onderdeel van het verenigingsleven. Zij beoefenen misschien niet zelf de sport, maar helpen achter de schermen om alles in goede banen te leiden. Voor iedereen die je om welke reden ook wilt verrassen en een link heeft met een bepaalde sport, kun je een fraai sportbeeld cadeau doen.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Keuze uit vele beelden voor een huwelijk

Wil je een beeld cadeau geven voor een huwelijk, dan heb je bij Beelden & Sculpturen een grote keuze uit diverse soorten beelden. Wil je een verfijnd romantisch beeld of sculptuur geven of een modern en artistiek beeld? Je mag ook een keuze maken uit beelden voor een huwelijk op basis van materiaalsoort. Wij bieden bijvoorbeeld beelden aan van steenhars. Dit is een materiaal op basis van  polyester en steengruis. Ook hebben wij huwelijksbeelden die gemaakt zijn van een tin legering. Deze beelden zijn vervolgens verbronsd. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor beelden die volledig van brons zijn gemaakt. Onze bronzen beelden staan op een granieten sokkel en beelden van andere materialen op een marmeren sokkel. Hierop kun je een tekstplaatje laten monteren met een persoonlijke boodschap. Op verzoek kunnen wij bij beelden zonder een standaard sokkel, alsnog een sokkel met tekstplaatje monteren.

Koop bij Beelden & Sculpturen huwelijksbeelden met eeuwigheidswaarde

Huwelijksbeelden behouden hun waarde. Een beeld is sterk en kan levenslang mee. Niet zelden gaat een dergelijk beeld over naar de volgende generatie, waardoor ook zij altijd een tastbare herinnering hebben aan ouders of grootouders. Daarom is een huwelijksbeeld veel meer dan een cadeau. Het beeld krijgt in de loop der jaren een hoge emotionele waarde. Bij Beelden en Sculpturen koop je een beeld of sculptuur voor een zeer scherpe prijs, omdat wij van mening zijn dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn. Bekijk onze webshop en bestel een huwelijksbeeld naar keuze eenvoudig online.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.