+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Sculptuur liefde

Maak met een sculptuur de liefde tastbaar

Er is geen onderwerp dat zo vaak in songs voorkomt als de liefde. In een lied dat over liefde gaat zullen veel mensen zich herkennen. De liefde is een universeel gevoel en niet gebonden aan enige grens of persoon. Wel zijn er verschillende soorten liefdes. Zo er de liefde tussen twee partners, de liefde van ouders voor het kind en andersom en ook bij vriendschappen kan een diep gevoel van liefde bestaan. De liefde tastbaar maken is niet altijd even gemakkelijk, helemaal niet als je dit niet zo goed weet uit te drukken naar een ander. Met een sculptuur de liefde tastbaar maken, is dan een prachtig alternatief.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Vier de liefde met een sculptuur

De liefde tastbaar maken kan op verschillende manieren. Je kan het tegen iemand zeggen, je kunt het zingen of als je een stap verder wilt gaan een trouwring schenken. Je liefde met een sculptuur tot uitdrukking brengen is wel erg uniek en kan ook zeer persoonlijk zijn. Een sculptuur is ook geschikt voor alle vormen van liefdes. Verras je partner met een prachtig liefdessculptuur bijvoorbeeld. Maar je kunt je partner ook blij maken met een gezinsbeeldje, als je gezamenlijk kinderen hebt. Je betrekt dan ook je kinderen bij jullie liefde en geeft dit vorm in een sculptuur. Welke vorm van liefde je ook wilt uitdrukken, met een unieke sculptuur gaat dit je zeker lukken.

Sculptuur liefde kopen bij Beelden & Sculpturen

Aan wie wil jij de liefde betuigen? Is het je eigen partner, je gezin, ouders of een goede vriend(in)? Het kan allemaal met een sculptuur liefde van Beelden & Sculpturen. Kies je voor een sculptuur op een sokkel, dan heb je ook de mogelijkheid om hierop een graveerplaatje te laten plaatsen. Je kunt je liefde dan nog meer tot uitdrukking brengen door middel van een persoonlijke tekst en dit maakt het sculptuur tot een wel zeer persoonlijk cadeau. Heeft je sculptuur geen sokkel, dan plaatsen wij hier desgewenst een sokkel onder.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.