+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Sculptuur gezin

Geef een sculptuur aan een gezin cadeau

Ken jij een leuk gezin die jij in het zonnetje wil zetten? Of ben jij een trotse opa of oma en doet er zich een gelegenheid voor dat je een cadeau voor de kleinkinderen wilt kopen? Er zijn natuurlijk ontzettend veel cadeaus te bedenken. Maar welke cadeau geef je voor een heel gezin? Heb je dan wel eens aan een stukje kunst gedacht? Niet zomaar kunst, maar kunst dat ook daadwerkelijk het gezin zelf uitbeeldt. Dit kan met een sculptuur van een gezin. Met een sculptuur van een gezin combineer je het artistieke van een kunstwerk met een heel persoonlijk cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een gezin sculptuur dat past bij het gezin

Wanneer jij op zoek bent naar een passend gezin sculptuur, dan kun je hiervoor terecht in de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben veel sculpturen die het gezin verbeelden. Dit kan heel stilistisch worden weergegeven als bijvoorbeeld een web waar de familieleden in zijn verweven, maar ook heel herkenbaar als ouders met hieromheen een aantal kinderen. In dit laatste geval hebben wij een hele lijn, waarbij jij de keuze maakt hoeveel kinderen er rondom de ouders staan. Zo kies je een gezinsbeeld dat overeenkomt met het aantal kinderen in het gezin. Wij hebben beelden die gemaakt zijn van verschillende soorten materialen, zoals massief brons, verbronsd of van steenhars.

Een sculptuur van het gezin kopen bij Beelden & Sculpturen

Door een sculptuur van het gezin te kopen bij Beelden & Sculpturen, kies je altijd voor een uniek stukje kunst met een hoge emotionele waarde. Je kunt het beeld een zeer persoonlijke tint meegeven, door op de sokkel een tekstplaatje te laten plaatsen. Hierop kun je een persoonlijke boodschap, een naam of een datum laten graveren. Dit maakt het sculptuur een onvergetelijk cadeau waar generatieslang van genoten wordt. Het bestellen van het beeld, met eventueel een tekstplaatje gaat gemakkelijk in de webshop. Wij verzorgen daarna een snelle levering binnen 1 tot 3 dagen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand juli, augustus en september ontvangt u het tekstplaatje gratis.