+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Benadruk de familiebanden met een sculptuur voor de familie

Familiebanden zijn erg belangrijk. Het gezin is de plek waar je jezelf kunt en mag zijn en waar jij je veilig en geborgen voelt. Gezinnen kunnen op verschillende manieren en in verschillende groottes zijn samengesteld. Maar uit welk soort gezin je ook komt, iedereen weet wat de geborgenheid van het gezin de garantie is op goede familiebanden en stabiliteit. Het is dan ook helemaal geen gek idee, dat je de innige familiebanden wilt benadrukken met een sculptuur van de familie. Een sculptuur kun je zelf aanschaffen omdat je behoefte hebt aan een symbool en kunstwerk van je gezin, maar een sculptuur kun je ook cadeau doen.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een familie sculptuur kan voor verschillende gelegenheden gegeven worden

In een familie of gezin vinden regelmatig gedenkwaardige gebeurtenissen plaats, wat een gelegenheid kan zijn om een familie sculptuur cadeau te doen. Zo heeft Beelden & Sculpturen ontzettend veel familie sculpturen in diverse gezinssamenstellingen. Een vader en moeder met één of twee kinderen, maar ook een gezin met wel negen of tien kinderen. Zo kun je bij ons een familiebeeld kopen op de grootte van het gezin. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau aan de ouders bij de geboorte van een kind. Ook zijn dergelijke familiebeelden mooie cadeaus om te geven voor Moederdag, Vaderdag, een huwelijksjubileum of een bruiloft.

Een sculptuur van de familie kopen bij Beelden & Sculpturen

Bij Beelden & Sculpturen kun je kiezen uit vele beelden, als je een sculptuur van de familie wilt kopen. Naast de klassieke sculpturen waarin duidelijk de ouders met een bepaalde hoeveelheid kinderen herkenbaar is, hebben wij ook smaak en keuze. Met een tekstplaatje die je op de sokkel kunt laten plaatsen, maak je een familie sculptuur als cadeau nog persoonlijker. Op het tekstplaatje kun je bijvoorbeeld de namen uit het gezin zetten, een jaartal of een persoonlijke boodschap.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.