+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Sculpturen, voor iedereen en overal!

Een sculptuur is een uniek beeld. Al onze gebronsde en steenhars sculpturen worden door ons gegoten. Elk beeld dat wij creëren is uniek en heeft een eigen thema zoals liefde, zakelijk, vriendschap, familie, sport, muziek en afscheid.

Sculpturen, voor iedereen en overal!

Een sculptuur is een uniek beeld. Al onze gebronsde en steenhars sculpturen worden door ons gegoten. Elk beeld dat wij creëren is uniek en heeft een eigen thema zoals liefde, zakelijk, vriendschap, familie, sport, muziek en afscheid.

Hoe duur is het?

Sculpturen zijn er in alle soorten en maten, maar ook in vele verschillende prijsklassen. Wij van Beelden & Sculpturen vinden dat deze exclusieve en moderne kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Heb jij dus interesse in een sculptuur en twijfel je nog vanwege de prijs? Dan vind je bij ons zeker een stukje kunst wat bij jou past tegen een voordelige prijs!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Soorten sculpturen

Sculpturen vind je in vele soorten en maten. De bekendste soorten zijn:

  • Bronzen sculpturen
  • Gebronsde sculpturen
  • Houtsculpturen
  • Zandsculpturen
  • Ijssculptuur
  • Steenhars sculpturen

Wij verkopen zelf “gebronsde sculpturen” en “steenhars sculpturen”.

Hoe worden onze sculpturen gemaakt?

Elke sculptuur wordt door onze kunstenaars bedacht en handmatig uitgewerkt voordat we aan het gietproces beginnen. Nieuwsgierig welke stappen we volgen voor het realiseren van jouw sculptuur? Hieronder vind je een beknopt overzicht.

  • Onze gebronsde sculpturen worden eerst ontworpen op papier.
  • Wanneer deze naar wens zijn volgens de kunstenaar worden de mallen gemaakt.
  • Vervolgens wordt het ontwerp met een tin legering of steenhars gegoten.
  • Wanneer het gietproces voltooid is worden de sculpturen verder bewerkt

 

Persoonlijk geschenk

Een gebronsd of steenhars gegoten beeld is natuurlijk leuk om zelf te hebben. Maar het is ook erg leuk om een sculptuur cadeau te doen. Het is namelijk een stuk persoonlijker dan een normaal cadeau zoals een bosje bloemen. Bij een sculptuur heb je er namelijk vaak meer over nagedacht omdat elke sculptuur uniek is en een eigen boodschap overbrengt aan de ontvanger.

Wil je je persoonlijk geschenk helemaal uniek maken? Kies er dan voor om jouw persoonlijke boodschap op een graveerplaatje te laten graveren. Een ideaal geschenk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, jubileum of als trofee voor een evenement.

Interesse in een stukje exclusieve, moderne kunst?

Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek de vele verschillende soorten beelden en sculpturen die we aanbieden. Op zoek naar iets speciaals of heb je vragen of advies nodig? Mail ons via info@beelden-sculpturen.nl of bel naar +31 (0)77 3872327. We helpen je graag verder!

Adres

Egtenrayseweg 22
5928 PH Venlo-Blerick

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8:30u tot 16:00u

Routebeschrijving

Contactgegevens

info@martinique-sculpturen.nl
+31 (0)77 3872327
+31 (0)6 38113799

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL81RABO0167756508
KVK: 12012518
BTW.nr:  NL 800154721B01