+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Prinsen beeldje

Verras een prins carnaval met een mooi prinsen beeldje

Al in november barst de gekte rondom carnaval los, met de officiële keuze voor prins carnaval. Iedere stad, dorp of regio heeft een eigen prins carnaval. Vooral in het zuidelijke gedeelte van het land waar carnaval groots gevierd wordt, is de titel prins erg belangrijk voor diegene die gekozen wordt. Het hele leven van deze man of vrouw staat in het teken van het ´prinsdom´ rondom carnaval. Een eervolle taak, maar zeker ook een zeer druk bestaan, want er volgen talloze verplichtingen. Een mooi prinsen beeldje als cadeau biedt een mooie herinnering aan deze enerverende periode.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een mooi beeld van een prins is een waardevolle herinnering

Bij Beelden & Sculpturen kun je een prachtig beeld van een prins bestellen. Dit kan als carnavalsorganisatie als cadeau voor de prins, maar ook als partner of familielid, omdat je weet hoeveel de titel prins voor hem of haar betekent. Wij hebben diverse prinsen beeldjes in ons assortiment. Van een klein bronzen sculptuur van een prins in vol ornaat, tot een zwaar beeld van een prinsenhoed op een sokkel van 2 kg. Uiteraard kun je een tekstplaatje op de sokkel laten aanbrengen met bijvoorbeeld de naam van de prins en het jaar waarin hij/zij tot prins werd benoemd. Zo roept het beeld ook jaren later nog de mooiste herinneringen op.

Een prinsen beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij voor de aankomende prins of prinses alvast een prinsen beeldje kopen? Dan kan dit gemakkelijk in de webshop van Beelden & Sculpturen. Je krijgt bij ieder beeldje dat je in onze webshop bestelt, de mogelijkheid om een tekstplaatje met eigen gekozen tekst te laten graveren voor op de sokkel. Hierdoor wordt het beeldje als een cadeau nog persoonlijker. Ook kun je aanvinken om het beeldje te laten inpakken. Wij zorgen dan voor een fraaie cadeauverpakking met een kaartje erbij met jouw tekst erop.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.