+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Pensioen beeldje

Een pensioen beeldje als waardig geschenk

Gaat een medewerker na jarenlange trouwe dienst met pensioen? Als werkgever moet je uiteraard voor een passend cadeau zorgen. Ook als partner of familie van de gepensioneerde, kun je een cadeau geven. Misschien dat de gepensioneerde lange tijd naar het pensioen heeft uitgezien, zodat hij/zij eindelijk bezig kan met het vervullen van bepaalde dromen. Een pensioen beeldje is altijd een passend en waardig cadeau. Een pensioen beeldje is herkenbaar, het kan voor iets staan en brengt ook jaren later weer herinneringen terug. Bestel daarom een pensioen beeldje voor je gepensioneerde medewerker, zodat je als werkgever de waardering voor de jarenlange inzet zichtbaar maakt.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een passend beeldje voor het pensioen kiezen

Bij Beelden & Sculpturen heb je keuze uit verschillende beeldjes die geschikt zijn om te geven voor het pensioen. Zo kun je een beeldje voor het pensioen kiezen die het meest aansluit bij het karakter of de smaak van de gepensioneerde. Een beeldje is niet alleen een blijvende herinnering aan het moment dat je het werkzame leven vaarwel zegt, het is ook een fraai kunstwerk die je cadeau doet. Bij onze beeldjes en sculpturen krijg je altijd informatie meegeleverd over de ontwerper, zodat je ook de achterliggende gedachte achter het beeldje kent. Beeldjes voor het pensioen zijn afhankelijk van de keuze, verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals van brons, van tin en daarna verbronsd of van kunsthars. Soms kunnen materialen ook gecombineerd zijn.

Een pensioen beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Bij Beelden & Sculpturen kun je een pensioen beeldje kopen dat altijd uniek is en gemaakt is door een gerenommeerde ontwerper. Welk soort pensioen beeldje je ook aanschaft, je maakt hier de ontvanger altijd blij mee. Het beeldje dient als herinnering, maar zeker ook als een stuk kunst voor in huis. Om het beeldje te verpersoonlijken, kun je op de sokkel een tekstplaatsje laten aanbrengen. Hier kun je een persoonlijke boodschap in laten graveren. Bestellen van het pensioen beeldje gaat erg gemakkelijk in onze webshop, wij zorgen dat deze binnen 2 werkdagen geleverd wordt.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.