+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Moederdag beeldjes

Maak een keuze uit Moederdag beeldjes

De moderne wijze van Moederdag vieren is aan het einde van de 19e eeuw in de Verenigde Staten geïntroduceerd. In de jaren 20 van de vorige eeuw werd Moederdag ook in Nederland langzaamaan een traditie. Iedere moeder en grootmoeder verdient het om in de maand mei een dag in de bloemetjes gezet te worden door de kinderen en kleinkinderen. Maar wat koop je een moeder die uiteraard allang blij is met leuke knutselwerkjes van de kinderen? Een heel bijzonder cadeau zijn Moederdag beeldjes. Moederdag beeldjes zijn een zeer persoonlijk cadeau met een hoge emotionele waarde voor zowel de moeder als het hele gezin.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welke beeldjes voor Moederdag geven?

Omdat moeder centraal staat op Moederdag, zijn er ook veel beeldjes voor Moederdag verkrijgbaar met een centraal figuur die de moeder voorstelt. Bekijk hiervoor in de webshop van Beelden & Sculpturen, dan vind je een groot aanbod. Dit kan gaan om een beeldje van een moeder met in haar armen en/of staande kinderen om haar heen. Hiermee wordt het centrale belang van het moederschap onderstreept. Er zijn ook beeldjes voor Moederdag, waarbij een heel gezin wordt afgebeeld. Voor de meeste moeders speelt het gezin een belangrijke en dat wordt in het beeld weergegeven. Je kunt natuurlijk ook een mooi stilistisch beeldje cadeau geven, waarbij het beeld niet direct duidelijk is, maar waar iedereen zelf iets in kan zien. In ieder geval zijn beeldjes voor Moederdag één van de meest persoonlijke cadeaus die je kunt geven.

Moederdag beeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen

Verras je moeder met een zeer persoonlijk en intiem cadeau door Moederdag beeldjes te kopen. In de webshop van Beelden & Sculpturen heb je meer dan voldoende beelden die geschikt zijn voor Moederdag. Daarnaast kies je voor een beeldje van bepaalde materialen, zoals met een legering van tin en verbronsd, geheel van brons of steenhars. Natuurlijk is het leuk als een dergelijk beeldje de namen van de kinderen bevat? Wij brengen hiervoor een tekstplaatje aan op de sokkel waar de namen in gegraveerd staan. Uiteraard mag je ook zelf een tekst bedenken. Moeder zal ook als zij oma is, nog steeds van het beeldje genieten.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.