+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Moeder dochter beeldje

Een eerbetoon aan jullie bijzondere relatie met een moeder dochter beeldje

De band tussen een moeder en dochter kan soms erg sterk zijn. Het is ook een volstrekt unieke band, die zowel moeder als dochter niet met andere mensen hebben. Dit kan ook niet, want moeder en dochter zijn namelijk als bloedverwant letterlijk onderdeel van elkaar. Het tot uitdrukking brengen wat de band tussen jullie is, is soms lastig in woorden uit te drukken. Dit hoeft ook helemaal niet. Je kunt met een cadeau zoals een moeder dochter beeldje, in één oogopslag jullie bijzondere relatie laten tonen. Een moeder dochter beeldje is hiermee een zeer kostbaar geschenk met een hoge emotionele waarde.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeldje moeder dochter kan altijd gegeven worden

Juist door de innige relatie tussen een moeder en dochter, kan een beeldje moeder dochter bij alle soorten gelegenheden cadeau worden gegeven. Het kan een cadeau zijn voor zowel de moeder als de dochter. Bij Beelden & Sculpturen hebben wij een prachtig beeldje moeder dochter, van een dochter die haar moeder innig omhelst. Het is een beeldje van 14 centimeter, van tin en daarna verbronsd. Het beeldje staat op een sokkel. Aan de sokkel kun je desgewenst een tekstplaatje op laten aanbrengen met de namen of een bijzondere datum. Het is een mooi beeldje die je kunt geven voor een verjaardag, Moederdag of voor het huwelijk van de dochter.

Een moeder dochter beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij je moeder verassen of als moeder je dochter met een mooi beeldje? Dan kun je het bijzondere moeder dochter beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen. Hiervoor hoef je alleen maar naar onze webshop te gaan. Na bestelling, zorgen wij ervoor dat je het beeldje binnen twee werkdagen thuis ontvangt. Met de mogelijkheid om een persoonlijke tekst op het tekstplaatje te laten graveren, maak je van het beeldje een zeer persoonlijk cadeau.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.