+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Een bijzonder moeder dochter beeld

Moeders en kinderen hebben altijd een bijzondere en onbreekbare band. Dit geldt helemaal voor moeders en dochters. Problemen in het leven waar een dochter mee te maken krijgt, heeft de moeder al achter de rug. Moeders kunnen hun dochters daarom uitstekend adviezen geven in bepaalde zaken. Vaak is het zo dat de band tussen een moeder en dochter met de jaren alleen maar sterker wordt. Wil jij als dochter jullie innige band tot uiting brengen in een cadeau voor je moeder of wil jij als moeder je dochter een cadeau doen, dan is een moeder dochter beeld een prachtig en intiem cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een mooi beeld van moeder en dochter

Met een beeld van moeder en dochter geven jullie elkaar iets heel bijzonders. Een beeld van moeder en dochter is een altijd blijvende herinnering, ook nog na vele jaren en zelfs generatieslang. Daarom is het ook belangrijk om zorgvuldig een beeld van moeder en dochter te kiezen. In de webshop van Beelden & Sculpturen vind je vele soorten beelden die je als moeder of dochter aan elkaar cadeau kunt doen. De beelden zijn fraai uitgevoerd, waarbij herkenbaar een moeder en dochter te zien zijn. De beelden staan op een sokkel om het geheel af te maken en om er eventueel een tekstplaatje op te laten monteren.

Een moeder en dochter beeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Of je nu de moeder bent of de dochter, jullie beiden kunnen een moeder en dochter beeld kopen om cadeau te doen. Dit kan eenvoudig en snel in de webshop Beelden & Sculpturen. Met een beeldje heb je niet alleen een blijvende herinnering, Je haalt echte kunst in huis en gemaakt door een gerenommeerde kunstenaar. Tijdens de bestelling heb je de mogelijkheid om een boodschap, naam of datum te laten graveren op een tekstplaatje. Dit tekstplaatje komt op de sokkel en maakt het beeld net iets meer bijzonder en persoonlijk.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.