+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Liefdesbeeld

Toon je liefde voor elkaar met een liefdesbeeld

Liefde is een breed begrip. Liefde heb je voor je partner, maar ook zeker voor je kinderen, ouders of anderen uit je familie- en kennissenkring. Uiteraard is liefde voor je ouders anders dan de liefde die je voor je partner voelt. Wil jij je liefde voor wie dan ook tot uitdrukking brengen in een cadeau? Dan leent een liefdesbeeld zich hier uitstekend voor. Een liefdesbeeld is een prachtig cadeau voor je partner, die je voor diverse gelegenheden kunt geven. Met een liefdesbeeld probeer je de liefde die jij voor je partner voelt, tastbaar te maken. Niet alleen je partner geniet hiervan, het is echt een beeld voor jullie samen.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Liefdesbeelden kun je altijd cadeau doen

Liefdesbeelden zijn altijd cadeau te doen voor een bepaalde gelegenheid, maar ook gewoon zomaar, om te laten zien dat je van iemand houdt. Het bekendste voorbeeld van een liefdesbeeld is om deze cadeau te doen tijdens een huwelijk. Ook Valentijnsdag is een goede gelegenheid en dit is eens een keer anders dan een bos bloemen met een doosje bonbons. Liefde is niet leeftijdsgebonden en daarom is een liefdesbeeld ook een prima cadeau voor een huwelijksjubileum. Ook kinderen kunnen hun liefde voor hun ouders uitdrukken in een mooi beeld ter gelegenheid van bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag. Kortom, ieder moment is geschikt om je liefde tot uitdrukking te brengen met een prachtig liefdesbeeld.

Beelden van de liefde zijn verkrijgbaar bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een liefdesbeeld geven aan de persoon van wie jij houdt? Dan kun je online gemakkelijk beelden van liefde bestellen bij Beelden & Sculpturen. In onze online winkel vind je een enorme keuze uit veel verschillende soorten liefdesbeelden. Of het nu een beeld is voor een huwelijk of voor een speciale dag die je met je geliefde viert, je zult altijd een liefdesbeeld vinden die jij mooi vindt. Staat je liefdesbeeld op een sokkel, dan kun je hierop een tekstplaatjes laten monteren, met een persoonlijke boodschap voor je geliefde.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.