+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Kleine asbeeldjes

Met kleine asbeeldjes herinneringen ophalen

Wanneer iemand overlijdt en gecremeerd wordt, dan wordt zijn/haar as aan de nabestaanden gegeven. De beslissing over de bestemming van de as ligt doorgaans bij de nabestaanden en vaak heeft de overledene zelf zijn of haar wensen al kenbaar gemaakt. Wanneer de as in een urn wordt bewaard, dan kan één iemand uit de familie de urn in huis plaatsen. Maar als de overledene bij iedereen in de familie geliefd was, wil iedereen misschien wel wat as ter herinnering? Dit kan, door kleine asbeeldjes te vullen met wat as, zodat iedereen van naaste familieleden een herinnering met as in huis kan bewaren.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welke asbeeldjes in het klein kies je?

Asbeeldjes in het klein zijn erg handig, wanneer je meerdere familieleden een bijzondere herinnering wilt geven van de overledene. Persoonlijker kun je het niet maken dan met de as van de overledene. Kleine asbeeldjes bevatten een kleine urn waar enkele milliliters as in bewaard kan worden. Hierop staat dan een beeldje. Je kunt iedereen in de familie hetzelfde beeldje met as geven, maar je kunt ook kiezen voor verschillende soorten beeldjes. Een dergelijk beeldje kan passend zijn bij de interesses van de overledene. Op deze manier kun je met asbeeldjes in het klein ieder zijn of haar eigen herinnering meegeven.

Kleine asbeeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij de as van een geliefde verdelen, zodat ieder familielid een persoonlijk aandenken krijgt? Dan kun je hiervoor kleine asbeeldjes kopen in de webshop van Beelden & Sculpturen. Het zou passend zijn, als je er een naam of datum op kunt laten zetten. Dit kan door middel van een tekstplaatje. Geef bij de bestelling aan wat er op het tekstplaatje moet komen te staan, dan zorgen wij voor een fraai gegraveerde tekst op het asbeeldje. Wij leveren de asbeeldjes snel uit en bij een bestelling vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.