+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Kinderbeeldje

Een eerbetoon aan je kinderen met een kinderbeeldje

Ben jij moeder of oma? Dan zijn kinderen het grootste geschenk dat je kunt krijgen. Moeders die veel moeite hebben moeten doen om zwanger te raken, zullen dit zeker bevestigen. Kinderen verrijken je leven en zorgen natuurlijk ook altijd voor een dolle boel in huis. Soms vrolijk, soms verdrietig of boos, het belangrijkste is dat de band tussen kinderen en ouders altijd heel bijzonder is. Een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld de ouders, is een kinderbeeldje. Een beeldje met kinderen, eventueel met het gezin of een symbolische voorstelling met kinderen, een kinderbeeldje is bijzonder om te krijgen of te geven.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Uit welk beeldje met kinderen kiezen?

Als jij een beeldje met kinderen cadeau wilt doen of voor jezelf wilt kopen, dan heb je bij Beelden & Sculpturen meer dan voldoende keuze. Een groot deel van onze beeldjes gaan over het gezin en hierbij horen uiteraard kinderen. Kies bijvoorbeeld voor een beeldje met het hele gezin. Hoeveel kinderen jullie ook hebben, wij hebben beeldjes waarbij de ouders worden afgebeeld met 1 tot wel 10 of meer kinderen. Hiermee symboliseer je dat kinderen een belangrijke rol in je gezin spelen. Een beeldje met kinderen is bij uitstek een geschikt cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag, maar ook voor een verjaardag of een huwelijksjubileum.

Koop een bronzen kinderbeeldje bij Beelden & Sculpturen

Een echt bronzen kinderbeeldje is kunst die in ieder interieur past. Tevens kan een bronzen kinderbeeldje ook buiten geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld in de tuin of als je een kindje bent verloren, op een graf. Graag graveren wij voor jou een tekstplaatje die op de sokkel van het kinderbeeldje aangebracht kan worden. Een bronzen kinderbeeldje als cadeau wordt zo nog persoonlijker. Bestellen van kinderbeeldjes gaat eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je bestelling binnen 2 werkdagen bij je afgeleverd wordt.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.