+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Hartjes sculptuur

Betuig je liefde met een hartjes sculptuur

Kinderen kunnen al van jongs af aan een hartje tekenen. Iedereen weet ook waar een hartje voor staat. Een hartje staat voor liefde. Het bekende hartje met een pijl erdoor van cupido staat voor de verliefdheid. De liefde van een verliefdheid tussen twee mensen is altijd heel bijzonder. Maar een hartje kan ook heel andere liefde inhouden. Liefde tussen ouders en kind bijvoorbeeld of liefde voor je opa en oma of liefde tussen vrienden. Liefde kan op vele manieren worden getoond. Hoe jij iemand ook de liefde wilt verklaren, met een hartjes sculptuur doe je dit op een stijlvolle wijze.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Uit welke hartjes sculpturen kiezen?

Een hartjes sculptuur is altijd erg bijzonder. Bij het geven kan de ontvanger direct zien waarom hij/zij het cadeau krijgt, want het hartje staat centraal. Of het nu gaat om een hartjes sculptuur voor je eerste liefde of een sculptuur om de geboorte van een kind of om een huwelijksjubileum te vieren, bij Beelden & Sculpturen vind je vele soorten hartjes sculpturen. Kies in onze webshop een hartjes sculptuur uit en maak deze persoonlijk door een tekstplaatje te laten aanbrengen op de sokkel. Hierop kunnen wij voor jou een persoonlijke tekst graveren. Je zult zien dat de ontvanger hiermee blij verrast is.

Een hartjes sculptuur kopen bij Beelden & Sculpturen

De één houdt van modern, de ander van klassiek, bij Beelden & Sculpturen vind je alle soorten sculpturen waar een hartje centraal staat. Modern, klassiek, met mensfiguren of juist niet, een hartjes sculptuur kopen kan heel gemakkelijk in onze webshop. Kies het gewenste beeldje, dan zorgen wij voor een snelle levering binnen 2 werkdagen. Uiteraard graveren wij graag voor jou een bijpassend tekstplaatje en pakken wij het beeldje fraai in als cadeau. Op welke wijze jij je liefde ook wilt tonen, met een hartjes sculptuur doe je dit op een zeer bijzondere wijze.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.