+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Golfbeeld

Een golfer zal blij zijn met een golfbeeld

Als sport wordt golf steeds populairder. Was golf in het verleden nog enigszins een elitaire sport, tegenwoordig kan iedereen golf beoefenen. Er zijn dan ook veel aanstormende golftalenten die de sport nog groter en bekender kunnen maken. Ken jij iemand die succesvol bezig is met de golfsport en wil je hem of haar verrassen voor een verjaardag, jubileum of het behalen van een sportprestatie? Dan kun je een golfbeeld cadeau doen. Ook als organisatie voor golfsporten is het handig om golfbeelden aan te schaffen. Organiseren jullie een golftoernooi, dan zijn golfbeelden een leuke prijs voor de winnaars.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort beeld van golf kiezen?

Wanneer je op zoek bent naar een beeld dat golf uitbeeldt, dan kun je hiervoor terecht bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben in ons assortiment enkele bijzondere beelden die gelinkt zijn aan de sport golf. Uiteraard is het heel iconisch om hiervoor een beeld te kiezen met iemand die net de golfclub in de lucht houdt. Wij hebben hiervan beelden voor zowel mannen als vrouwen. Kies voor een gedetailleerd beeld, waarbij de golfer of golfster als zodanig te herkennen is of kies voor een moderne vorm, waarbij vooral het silhouet van de golfer of golfster benadrukt wordt. De figuren staan op een marmeren sokkel en is altijd een stijlvolle aanvulling voor in de kast.

Een golfbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Een actieve golfer doe je altijd een groot plezier met het aanbieden van een golfbeeld. Je kunt een golfbeeld kopen in de webshop van Beelden & Sculpturen. Maar wij bieden meer dan enkel een golfbeeld. Heb jij een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het beeld? Wil je een naam of datum op het beeld kwijt? Laat dan een tekstplaatje op de sokkel aanbrengen. Dit tekstplaatje graveren wij voor jou, als je dit bij de bestelling aangeeft. Na je bestelling heb je een beeldje met tekstplaatje binnen 2 tot 3 dagen in huis.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.