+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Gezinsbeeld

Symboliseer jullie gezin met een gezinsbeeld

Met de geboorte van het eerste kindje, starten jullie een eigen gezin. Misschien blijft het bij dit ene kind, maar misschien breiden jullie het gezin de komende jaren uit met meerdere kinderen? Wat er ook gebeurt en wat je ook allemaal meemaakt, het gezin is de stabiele basis waar iedereen zich geborgen mag voelen. Omdat het gezin zo ontzettend belangrijk is, kun je dit terug laten komen in een bijzonder cadeau. Geef je partner bijvoorbeeld een gezinsbeeld of ben jij een trotse opa of oma? Ook dan kun je de ouders een bijzonder gezinsbeeld cadeau geven. Er zijn hier gelegenheden genoeg voor, bijvoorbeeld een huwelijk, de geboorte van een kind of een verjaardag. Een gezinsbeeld is net als het gezin zelf, iets voor levenslang.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort gezinsbeeld bestellen?

Door een gezinsbeeld te bestellen voor je partner, je gezin of voor een ander gezin, geef je een cadeau met een hoge emotionele waarde. Een beeld is namelijk voor altijd. Het kan centraal in de woonkamer geplaatst worden, niet alleen om het gezin te symboliseren, maar ook als een kunstvoorwerp. Beelden & Sculpturen heeft een zeer groot aanbod van verschillende soorten gezinsbeelden. Het leuke hierbij, is dat je het gezinsbeeld volledig kunt afstemmen op de grootte van het gezin. Wij hebben een reeks gezinsbeelden met een voorstelling van een ouderpaar met hieromheen de kinderen. Het aantal kinderen kan verschillen van één kind tot meerdere kinderen. Zo kies je altijd een beeld dat overeenkomt met de gezinssamenstelling.

Een gezinsbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een gezin een cadeau doen in de vorm van een gezinsbeeld? Dan kun je een gezinsbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen. Onze gezinsbeelden zijn ontworpen door gerenommeerde kunstenaars, zodat je naast de emotionele waarde van het beeld, ook een fraai stuk kunst in huis hebt. Je kunt het gezinsbeeld ook nog voorzien van een persoonlijke tekst, datum of naam. Hiervoor graveren wij een tekstplaatje die wij op de sokkel van het beeld monteren. Ook met het graveren van het tekstplaatje, kunnen wij nog steeds zorgen voor een snelle levering van het gezinsbeeld.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.