+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Gezin beeldje

De waarde van een gezin beeldje

Als het om de waarde gaat van een gezin beeldje, dan gaat het helemaal niet om de financiële waarde. Wanneer jij een beeldje in de woonkamer hebt staan dat je gezin moet uitbeelden, dan heeft dit een hoge emotionele waarde. Het is te vergelijken met een mooie foto van het gezin aan de muur. Geeft een foto de gezinsleden letterlijk weer, een beeldje doet dit op een heel andere manier. De gezinsleden zijn dan niet individueel in een beeldje zichtbaar, iedereen kan zien dat het jouw gezin betreft. Een gezin beeldje geeft zelfs meer weer, namelijk de innige band tussen de gezinsleden.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeld voor een gezin cadeau doen

Er kunnen allerlei redenen en gelegenheden zijn om een beeld van een gezin cadeau te doen. Vieren je ouders of grootouders een huwelijksjubileum? Dan is het vaak lastig om te bepalen welk cadeau je moet geven. Vaak hebben ze alles al en je wilt niet aankomen met een bos bloemen die ze waarschijnlijk van iedereen al krijgen. Een beeld van het gezin is een origineel cadeau, maar ook een cadeau dat direct een emotionele waarde vertegenwoordigt. Een gezinsbeeld beeldt namelijk het gezin uit en ouders, kinderen of kleinkinderen worden hiermee vormgegeven. Een beeld van het gezin zal daarom altijd dankbaar ontvangen worden.

Een gezin standbeeld is te bestellen bij Beelden & Sculpturen

Een gezin standbeeld, zowel voor binnen als buiten in de tuin, is te bestellen bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben prachtige beelden en sculpturen, die met veel liefde door kunstenaars zijn gemaakt. Maak het beeld nog persoonlijker, door een graveerplaatje op te sokkel te laten bevestigen. Hier kun je de namen van de gezinsleden laten graven, datum van een speciale gebeurtenis of een eigen persoonlijke boodschap. Wanneer je een beeld kiest zonder sokkel, dan kunnen wij desgewenst een sokkel met tekstplaatje onder je beeld monteren.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.