+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Geboorte beeldje

Geef een bijzonder geboorte beeldje cadeau

De geboorte van een kind is een ingrijpende maar ook een zeer bijzondere gebeurtenis in het leven van de ouders. Vooral als het een eerste kindje is, dan verandert hun leven definitief en staat alles in het teken van het gezin. Wanneer er een kind is geboren, dan mag je als kersverse ouders veel bezoek verwachten. Familie en vrienden willen allen langskomen om het kindje te bekijken. Naast de nodige felicitaties en kaartjes, krijgen de ouders én het kindje ook cadeaus. Wil jij zowel de ouders als het kindje een zeer origineel cadeau geven? Geef dan een geboorte beeldje cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort beeldje is bij een geboorte passend?

Er zijn veel verschillende soorten beeldjes die je voor een geboorte kunt geven. Welk soort beeldje bij een geboorte geef jij? Dit kan afhankelijk zijn aan wie jij specifiek het beeldje cadeau geeft. Uiteraard geef je het beeldje in eerste instantie aan de ouders. Als jij hen wilt feliciteren, dan kan dit bijvoorbeeld een beeldje zijn van een jong gezinnetje, bestaande uit ouders en kind(eren). Is het de bedoeling dat het beeldje voor het kind is en dat het kind dit beeldje zijn/haar leven bij zich houdt, dan hoef je niet perse voor een beeldje met een gezinssituatie te kiezen. Dit kan ook een beeldje zijn van een kindje of van een stilistische weergave waarmee de geboortedag wordt aangegeven.

Een geboorte beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een geboorte beeldje kopen? Dan kun je hiervoor terecht in de webshop van Beelden & Sculpturen. Al onze geboorte beeldjes zijn gemaakt door gerespecteerde kunstenaars en je hebt keuze uit beeldjes van verschillende soorten materialen. Hoe mooi is het als je het beeldje kunt voorzien de geboortedatum of de naam van het kind? Dit kan als je aangeeft dat je ook een tekstplaatje wilt laten monteren. Wij laten het tekstplaatje naar wens graveren met de boodschap die jij wilt. Hiermee wordt het beeldje heel persoonlijk en een altijd blijvende herinnering.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.