+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Familie beeldje

Een familie beeldje is een eerbetoon aan het gezin

De huwelijksdag wordt wel eens de mooiste dag uit het leven van het bruidspaar genoemd. Dit is het in alle opzichten ook. Maar de geboorte van een kindje en misschien meerdere kinderen in de volgende jaren, zijn ook dagen om nooit meer te vergeten. Een kindje is juist de bekroning op de liefde tussen twee mensen. Vaak is het krijgen van een kindje ook de start van een nieuwe leven, namelijk een gezinsleven. Een eerbetoon voor het gezin is dan zeker op zijn plaats. Dit kan met een prachtige cadeau in de vorm van een familie beeldje.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeldje dat bij de familie past

Je kunt een familie beeldje cadeau doen als troste grootouders, maar ook als partner kun je je partner blij maken met een beeldje om je familie uit te beelden. Een familie beeldje kan op diverse manieren zijn vormgegeven. Bekijk hiervoor de collectie familiebeelden van Beelden & Sculpturen. Zo kan een beeldje van familie een zeer geschikt cadeau zijn tijdens een zwangerschap of als kraamcadeau. Wij hebben beeldjes van een zwangere vrouw, een vrouw of echtpaar met een baby of een beeldje met een baby in een hand zijn prachtige kunstwerkjes. Hoe groot het gezin ook is, ook hiervoor zijn geschikte familiebeelden bij ons te verkrijgen. Zo hebben wij diverse soorten familiebeelden die de ouders met kinderen symboliseren, tot wel 9 kinderen. Een familiebeeld kan ook heel symbolisch worden weergegeven, waaruit de verbinding tussen de verschillende gezinsleden tot uitdrukking wordt gebracht.

Een familie beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een uniek en bijzonder familie beeldje kopen, dan kun je hiervoor terecht bij Beelden & Sculpturen. Je hebt in onze webshop keuze uit diverse soorten familie beeldjes, die kunnen bestaan uit verschillende materialen. Zo hebben wij bronzen beeldjes, tinnen en verbronsde beelden en beelden van steenhars. Wij stimuleren het feit dat iedereen in de mogelijkheid moet zijn om in aanraking met kunst te komen. Daarom zijn al onze beelden scherp geprijsd. In Nederland mag je je familie beeldje binnen twee dag thuis verwachten en desgewenst pakken wij het beeldje voor je in.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.