+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Eindejaarsgeschenk

Kies met een beeldje of sculptuur voor een spectaculair eindejaarsgeschenk

Heb jij het afgelopen jaar enorm veel steun gehad aan iemand en wil je deze persoon aan het einde van het jaar bedanken met een speciaal cadeau? Dan is een beeldje of sculptuur als eindejaarsgeschenk een zeer bijzonder cadeau. Vooral ook omdat een beeldje van blijvende waarde is. De ontvanger krijgt hiermee een stukje kunst en kan deze overal in huis plaatsen. Bij een blik op het beeldje, wordt er weer aan jou gedacht. Sluit daarom het oude jaar goed af en bedank diegenen die je liefhebt met een prachtige beeldje naar keuze als eindejaarsgeschenk.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Geef als zakelijk eindejaarsgeschenk een beeldje

Niet alleen privé kun je een beeldje als eindejaarsgeschenk geven, ook zakelijk. Het is gebruikelijk dat zakelijke klanten en relaties elkaar over en weer eindejaarsgeschenken geven. Vaak is dit een fles of doosje wijn. Uiteraard is dit altijd een geschikt eindejaarsgeschenk, maar niet heel origineel meer. Als je het origineel wilt houden, bekijk dan eens de webshop van Beelden & Sculpturen. In onze webshop vind je meer dan voldoende zakelijke beelden die je als eindejaarsgeschenk kunt aanbieden. Wij weten zeker dat als je als eindejaarsgeschenk een beeldje cadeau doet, dit zeker in de smaak zal vallen.

Als eindejaarsgeschenk een beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Of je nu privé of zakelijk als eindejaarsgeschenk een beeldje wilt kopen, bij Beelden & Sculpturen vind je talloze beeldjes die hiervoor in aanmerking komen. Omdat het een eindejaargeschenk is, is het ook mooi als je door middel van een gravering op een aangebracht naamplaatje een boodschap of jaartal kunt aangeven. Bij ons is dit mogelijk, je geeft bij bestelling van het beeldje aan dat je ook een tekstplaatje wilt en je voert hier de gewenste tekst in. Je hoeft voor je eindejaarsgeschenken ook niet meer de deur uit. Na bestelling, doen wij er alles aan om je beeldje(s) binnen 2 werkdagen bij je geleverd te krijgen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.