+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen sculptuur

Een bronzen sculptuur cadeau doen kan voor iedere gelegenheid

Er zijn vele gelegenheden waarbij je iemand wilt verrassen met een mooi cadeau. Dit kan met een verjaardag zijn, met kerst, maar ook bij bijzondere gelegenheden. Denk aan een huwelijksfeest, een huwelijksjubileum, een geboorte of een afscheid. Voor een cadeau voor deze gelegenheden wordt vaak voor de gemakkelijkste weg gekozen, zoals een bos bloemen, een doos bonbons of een enveloppe met inhoud. Dit zijn natuurlijk saaie cadeaus zonder inspiratie. Wil je een leuk en inspirerend cadeau en het ook persoonlijk houden? Kies dan voor een bronzen sculptuur. Een bronzen sculptuur is een cadeau waar de ontvanger levenslang iets aan heeft.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort brons sculptuur?

Welk soort brons sculptuur je cadeau wilt doen, is vooral afhankelijk van de gelegenheid en de persoon of personen aan wie je de sculptuur wilt geven. Het loont zeker de moeite om dan eens een kijkje te nemen in de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben sculpturen voor iedere gelegenheid. Voor een huwelijk hebben wij speciale huwelijksbeelden of liefdesbeelden. Veel van deze sculpturen kun je ook cadeau geven voor een huwelijksjubileum. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een geboorte? Ook dan kun je bij ons een brons sculptuur uitkiezen. Wij hebben prachtige gezinssculpturen die de onbreekbare band tussen ouders en kind of tussen de gezinsleden weergeven. Naast een brons sculptuur voor binnen, hebben wij ook sculpturen die in de tuin geplaatst kunnen worden.

Een mooi sculptuur in brons bij Beelden & Sculpturen

Veel bronzen sculpturen die Beelden & Sculpturen verkoopt, staan op een standaard sokkel. Dit is een granieten sokkel. Hierop is plek om een graveerplaatje te laten aanbrengen. Op het plaatje graveren wij dan de gewenste tekst. Dit kan een naam zijn, een datum of een persoonlijke boodschap. Hiermee wordt het geven van een sculptuur in brons helemaal bijzonder. Kies je voor een bronzen sculptuur zonder een standaard sokkel? Dan is het mogelijk om alsnog een granieten sokkel onder het sculptuur te laten plaatsen met een graveerplaatje.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.