+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen liefdes beeldjes

Bronzen liefdes beeldjes zijn het perfecte cadeau

Wil jij je partner verrassen met een origineel cadeau? Of wil je juist met een origineel cadeau komen op een bruiloft of huwelijksjubileum? Bronzen liefdes beeldjes zijn altijd een origineel en persoonlijk cadeau. Bronzen liefdes beeldjes zijn verkrijgbaar in vele verschijningsvormen, maar wat overeenkomt, is dat de liefde tussen twee mensen gesymboliseerd wordt. Een dergelijk beeldje zal in ieder interieur een opvallende verschijning zijn en bovendien een prachtige herinnering aan de gelegenheid waarvoor het beeldje werd geschonken en aan de gever. Een bronzen liefdes beeldje is een prachtig gebaar om liefde en waardering uit te drukken.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Bronzen beeldjes die de liefde symboliseren zijn uniek

Hoewel liefdesbeeldjes van verschillende soorten materialen kunnen zijn gemaakt, zijn bronzen beeldjes die de liefde symboliseren altijd populair. Brons is een eeuwenoude materiaalsoort, waarmee beeldjes gemaakt kunnen worden met oog voor detail. Brons is een materiaal dat duurzaam is. Je weet zeker dat het een cadeau is dat blijvend is, zelfs voor meerdere generaties. Brons heeft een unieke uitstraling. Een beeldje uit brons is een echte vorm van kunst, helemaal als de liefde op een prachtige symbolische wijze wordt weergegeven. Met een bronzen beeldje zet je een uniek stukje kunst op de kast.

Bronzen liefdes beeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een een bronzen liefdes beeldje kopen voor een pas getrouwd echtpaar of juist als cadeau voor een echtpaar die hun huwelijksjubileum viert? Iedere gelegenheid is mogelijk, want je kunt online je bronzen liefdes beeldjes kopen bij Beelden & Sculpturen. Met een echt bronzen beeld, maak je een einde aan het dilemma wat voor cadeau je moet geven. Een bronzen liefdes beeldje heeft alles. Het beeldje staat symbool voor de liefde, is een herinnering aan een bepaalde gelegenheid en is een cadeau voor het leven. Bovendien staan de meeste van onze bronzen beelden op een granieten sokkel. Hierop kun je een tekstplaatje laten monteren met je eigen persoonlijke boodschap.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.