+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen beeldjes vriendschap

Verras je vrienden met bronzen beeldjes over vriendschap

Een vriendschap kan zeer belangrijk zijn in je leven. Dit houdt niet in dat je perse heel veel vrienden moet hebben. Een of twee vrienden kunnen al net zo´n belangrijke rol vervullen als familieleden in de regel doen. En hoewel jullie ongetwijfeld weten dat de vriendschap voor altijd is, kan het nooit kwaad om hier eens bij stil te staan. Zo kun je je vrienden verrassen met bronzen beeldjes over vriendschap. Je weet dan zeker dat de reactie positief zal zijn, want een vriendschapsbeeldje kan exact uitdrukken hoe blij jij bent met de vriendschap.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Bekroon een vriendschap met bronzen beeldjes

Je vriendschap met bronzen beeldjes tot uitdrukking brengen, is veel waard. Je vriend of vriendin zal bij het bekijken van het beeldje altijd warme herinneringen koesteren aan jou. Bovendien is brons een prachtig materiaal. Meer nog dan andere materialen, kan er met brons een zeer artistiek beeld gecreëerd worden. Brons is onverwoestbaar materiaal, dus je geeft ook echt een cadeau voor het leven. Uiteraard is de afbeelding van het bronzen beeld erg belangrijk. Hieruit komt naar voren hoe sterk jullie vriendschapsband is. Niet alleen het materiaal is dus heel sterk, ook wat het bronzen beeld uitstraalt kan zeer krachtig zijn.

Een goedkope bronzen standbeeld over vriendschap bij Beelden & Sculpturen

Je vriendschap is je uiteraard veel waard, maar voor een bronzen standbeeld over vriendschap hoef je bij Beelden & Sculpturen niet diep in de buidel te tasten. Bij ons vind je goedkope bronzen standbeelden, voor verschillende doeleinden. Zo krijgt iedereen die dit wil de mogelijkheid om in aanraking te komen met kunst. Onze beelden en sculpturen zijn ontworpen en gemaakt door diverse kunstenaars. Wanneer je dit wilt, kun je op de granieten sokkel van het bronzen beeld een tekstplaatje laten aanbrengen met jouw persoonlijke boodschap voor je vriend of vriendin.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.