+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen beeldjes huwelijk

Bronzen beeldjes voor een huwelijk zijn altijd een goed idee

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een huwelijk? Het is dan de kunst om een cadeau te vinden die de gebeurtenis perfect symboliseert, waar het bruidspaar levenslang van geniet en waarmee goede herinneringen kunnen worden opgehaald. Bloemen zullen verwelken, een enveloppe met inhoud is erg onpersoonlijk en ook huishoudelijke apparaten houden er een keer mee op. Bronzen beeldjes voor een huwelijk daarentegen, behouden hun waarde in alle opzichten. Een bronzen beeld is de ultieme vorm van kunst en altijd zeer exclusief. Bovendien is een bronzen beeld een altijd blijvende herinnering aan de huwelijksdag.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een passend bronzen beeld voor een huwelijk

Beelden voor een huwelijk kunnen uit verschillende materialen bestaan. Toch is brons altijd een zeer geliefd materiaal voor een beeld of sculptuur. Brons straalt een vorm van kostbaarheid uit en details kunnen in brons zeer goed worden weergegeven. Daarnaast is brons uitermate duurzaam. Een bronzen beeld voor een huwelijk kan uit talloze verschillende vormen en afbeeldingen bestaan. Je kunt kiezen voor een moderne bronzen beeld dat symboliek uitstraalt en waaraan het pas getrouwde stel een eigen interpretatie kan geven. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bronzen beeld voor een huwelijk die daadwerkelijk een bepaalde voorstelling weergeeft. Voor welk soort beeld je ook kiest, een bronzen beeld als huwelijkscadeau is altijd een goede keuze.

Een bronzen beeld voor huwelijk bij Beelden & Sculpturen

Bij Beelden & Sculpturen vind je een groot assortiment beelden die je als huwelijkscadeau kunt geven. Hieronder diverse bronzen beelden. In de meeste gevallen staat een bronzen beeld voor een huwelijk op een granieten sokkel. Hierop kun je een tekstplaatje laten monteren. Hierop kun je de namen van het bruidspaar laten graveren, de huwelijksdatum of een persoonlijke boodschap. Kies je voor een beeld zonder een standaard sokkel, dan kunnen wij deze inclusief tekstplaatje altijd op het beeld monteren, zodat je toch een persoonlijke boodschap aan het beeld kunt meegeven.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.