+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen beeldjes gezin

Geniet van bronzen beeldjes die je gezin tot uitdrukking brengen

Ouders en kinderen vormen gezamenlijk het gezin. Het gezin is een onverwoestbare band tussen de onderlinge gezinsleden. Natuurlijk kunnen er allerlei gebeurtenissen plaatsvinden binnen het gezin, maar de liefde van de ouders voor de kinderen en andersom blijft altijd. Dit kun je tot uitdrukking brengen in bronzen beeldjes van het gezin. Een gezinsbeeldje is een tastbare herinnering aan de innige band die de onderlinge gezinsleden met elkaar hebben. Geef een gezinsbeeldje cadeau als gezinslid, als grootouders of als je als vrienden je respect voor het gezin tot uitdrukking wilt brengen.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk bronzen beeld gezin kies je

Wil je een bronzen beeld gezin cadeau doen, dan heb je keuze uit vele modellen. Gaat het om een gezin met kinderen, dan zijn de beeldjes met sculpturen van de ouders met kinderen een goede keuze. Bij Beelden & Sculpturen heb je daarbij de keuze uit diverse samenstellingen, zoals een gezin met 1 kind tot zelfs 8 of 9 kinderen. Een bronzen gezinsbeeld is ook een ideaal kraamcadeau. Ook voor deze gelegenheid zijn er speciale beeldjes, waarbij moeder met kind of beide ouders met kind worden uitgebeeld. Bronzen beeldjes staan op een granieten sokkel, waarbij het mogelijk is om hieraan een tekstplaatje te laten monteren. Met de namen van de gezinsleden of je eigen persoonlijke boodschap op het tekstplaats gegraveerd, maak je hier een echt persoonlijk cadeau van.

Koop bij Beelden & Sculpturen een bronzen gezinsbeeld

Een bronzen gezinsbeeld is meer dan een mooi kunstobject in de woonkamer. Juist omdat het een gezinsbeeld betreft, heeft het beeld een hoge emotionele waarde. Daarom is een bronzen gezinsbeeld ook een heel waardevol cadeau. Diegene die het het beeld schenkt, geeft hiermee aan hoe belangrijk en bijzonder hij of zij de band in het gezin vindt. Of je nu een bronzen gezinsbeeld voor je eigen gezin koopt of als cadeau, bij Beelden & Sculpturen heb je een grote keuze uit verschillende soorten gezinsbeelden.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand juli, augustus en september ontvangt u het tekstplaatje gratis.