+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen beelden vrouwen

Eerbetoon aan de vrouw met bronzen beelden van vrouwen

Een moeder, oma, dochter of collega, zomaar een voorbeeld van vrouwen die het vast verdienen om in het zonnetje gezet te worden met een mooi cadeau. Dit kan met bronzen beelden van vrouwen. Hiermee kun je bijvoorbeeld moeders en oma´s bedanken voor de goede zorgen voor het gezin of een prestatie die een dochter heeft bereikt. Bronzen beelden van vrouwen zijn zeer aansprekende beelden. Afhankelijk van het ontwerp van het beeld, wordt hier vaak het vrouwenlichaam duidelijk kenbaar getoond. Soms met kinderen of een vrouwelijk lichaam in een symbolische voorstelling. Met bronzen beelden van vrouwen, wordt de vrouw letterlijk op een voetstuk gezet.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Waarom kiezen voor bronzen vrouwenbeelden?

Er zijn redenen genoeg te bedenken om een vrouw met een een vrouwenbeeld te bedanken. Maar waarom kiezen voor bronzen vrouwenbeelden? Er zijn verschillende soorten materialen die voor beelden en sculpturen gebruikt kunnen worden. Brons daarentegen, is een materiaal dat er altijd uitspringt. Brons is een zeer oud materiaal, waarvan de duurzaamheid inmiddels is bewezen. Een beeld van brons heeft eeuwigheidswaarde. Daarnaast heeft brons een hoge artistieke uitstraling. Tijdens het gieten van het brons, kan de kunstenaar details nauwkeurig zichtbaar maken. Bovendien valt de kleur van brons op en is het een luxe kunstobject waar niet langs te kijken valt.

Koop je bronzen vrouwen standbeeld bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een bronzen vrouwen standbeeld cadeau doen? Dan heb je voldoende keuze in de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben beelden van vrouwen in moderne stijl, klassieke stijl, in combinatie met een andere vrouw, man of kind of in een bepaalde artistieke stijl. Onze bronzen beelden zijn gemonteerd op een granieten sokkel. Hierop kun je een graveerplaatje laten aanbrengen met een tekst naar keuze. Een bronzen vrouwen standbeeld is altijd al bijzonder, maar met een persoonlijke boodschap wordt het ook een heel persoonlijk cadeau.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.