+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bronzen afscheidsbeeld

Een waardig afscheid met een bronzen afscheidsbeeld

Als ondernemer met personeel, krijg je af en toe te maken met wisselingen in het personeelsbestand. Medewerkers vertrekken nu eenmaal en nieuwe medewerkers komen hiervoor in de plaats. Soms is de aanleiding dat je medewerker een nieuwe baan heeft gevonden, maar oudere medewerkers kunnen ook met pensioen gaan. Soms is het worstelen met de vraag wat een geschikt afscheidscadeau is voor diegene die vertrekt? Lang niet altijd ken je je personeel heel persoonlijk en weet je niet waar je hen mee kunt verrassen. Een bronzen afscheidsbeeld is in alle opzichten een passend en mooi afscheidscadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een bronzen beeld bij het afscheid kan veel betekenen

Met een bronzen beeld bij het afscheid, druk je als bedrijf je dankbaarheid uit naar de vertrekkende werknemer. Immers, het succes van een organisatie hangt voor het grootste gedeelte af van gemotiveerd personeel. Werknemers die al lange tijd en soms al hun hele leven bij hetzelfde bedrijf werken, hebben vaak een speciale band met het bedrijf. Zij hebben zich jarenlang ingezet en een afscheid kan dan zwaar vallen. Een bronzen beeld voor het afscheid cadeau doen, betekent voor de medewerker veel. De medewerker zal bij het afscheidsbeeld telkens warme herinneringen ophalen en tevens geef jij als bedrijf aan hoe dankbaar je de medewerker bent voor de bewezen diensten.

Bestel je bronzen afscheid standbeeld bij Beelden & Sculpturen

Een bronzen afscheid standbeeld is veel meer dan zomaar een beeld. Brons is het belangrijkste materiaal dat voor beelden en sculpturen wordt gebruikt. Dit komt mede doordat brons sterk materiaal is en zeer artistiek om te zien. Wanneer je een bronzen afscheid standbeeld wilt aanschaffen, dan kan dit in de webshop van Beelden & Sculpturen. Onze bronzen beelden staan op een granieten sokkel, waarop een tekstplaatje gemonteerd kan worden. Hierop kun je een bedankboodschap laten graveren. Zo wordt het beeld ook nog eens een heel persoonlijk afscheidscadeau.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.