+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje vriendschap

Toon hoe belangrijk je vrienden zijn met een beeldje over vriendschap

Naast familiebanden, kunnen ook vriendschappen zeer belangrijk zijn in je leven. Vriendschappen kunnen op allerlei niveaus plaatsvinden. Je kunt een levenslange vriendschap hebben met iemand die je als kind al kent, maar soms kun je ook mensen tegen het lijf lopen met wie het klikt en waaruit een vriendschap voorkomt. Soms kan een vriendschap heel diep gaan en doen vrienden niet onder voor familieleden. Anderzijds kan een vriendschap ook minder intensief zijn en zie je elkaar nauwelijks. Ondank dit weet je dat er toch een innige band is tussen jou en je vriend(in). Wil jij je beste vriend of vriendin laten zien hoe belangrijk je de vriendschap vindt? Dan kan dit met een mooi beeldje over vriendschap.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een vriendschap beeldje die in de smaak valt

Wanneer je al een jarenlange vriendschap onderhoudt en een vriendschap beeldje cadeau geeft, dan is dit van een hoge emotionele waarde. Tijdens een vriendschap deel je lief en leed met elkaar. Bepaalde gebeurtenissen kun je terug laten komen in het vriendschap beeldje. Kenmerkend aan een vriendschap beeldje, is de symboliek die het uitstraalt rondom de verbondenheid tussen twee of meerdere vrienden of vriendinnen. Je kunt kiezen voor een klassiek en herkenbaar vriendschap beeldje of een modern beeldje die veel aan je verbeelding overlaat. Een ding is zeker, een vriendschap beeldje is één van de meest gekoesterde cadeaus die je aan je vrienden kunt geven.

Bestel je standbeeld vriendschap bij Beelden & Sculpturen

Zoek je een origineel cadeau voor je vriend, vriendin of zelfs vriendengroep? Dan is een standbeeld die de vriendschap symboliseert veel meer dan zomaar een cadeau. Net zoals een echte vriendschap voor het leven is, zo is dit met een standbeeld ook. Een beeld gaat ook levenslang mee en vertegenwoordigt de diepe verbondenheid die aan de basis van een vriendschap staat. Bestel je standbeeld vriendschap bij Beelden & Sculpturen, dan heb je keuze uit verschillende designs en uit beelden van verschillende soorten materialen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.