+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje verbondenheid

Op welke wijze komt voor jou een beeldje verbondenheid tot zijn recht?

Verbondenheid voelen met iemand kan op vele manieren. Dit gaat vooral om relaties die je met mensen aangaat. Verbondenheid is er vanzelfsprekend al als familie, zoals ouders en kinderen, broers en zussen. Maar Je kunt je ook nauw verbonden voelen met vrienden. Daarnaast kan verbondenheid ook voorkomen op zakelijk niveau. Zo kun je je verbonden voelen met je collega´s of zakelijke partners door een goede samenwerking. Wil jij je verbondenheid met iemand graag kenbaar maken? Dan kan dit met een beeldje dat de verbondenheid symboliseert en dat als cadeau kunt geven.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort verbondenheid beeldje wil jij cadeau geven?

In de webshop van Beelden & Sculpturen, vind je diverse soorten beeldjes die verbondenheid weergeven. Mede doordat verbondenheid op verschillende manieren weergegeven kan worden, heb je een grote keuze. Heb je in een team gewerkt waarbij de onderlinge verbondenheid erg goed was? Dan is er een prachtig beeldje met drie mensen die met elkaar verbonden zijn. Hiermee symboliseer je de goede resultaten die je hebt behaald door een goede samenwerking en verbinding. Ook een verbondenheid beeldje dat tevens als kandelaar dient, is een erg mooie manier om dit weer te geven. De voet van de kandelaar bestaat uit drie mensen die gezamenlijk de kandelaar en kaas dragen.

Een beeldje verbondenheid kopen bij Beelden & Sculpturen

Een beeldje verbondenheid kopen is een erg mooie manier om aan de ander(en) te laten zien dat de verbondenheid erg veel voor je betekent. Het is een cadeau met blijvende waarde, want telkens als de ontvanger naar het beeld kijkt, denkt hij/zij weer aan jou. Het beeldje vormt tevens een fraai kunstwerk en past in iedere ruimte. Wil je het nog iets persoonlijker maken? Laat dan een tekstplaatje op de sokkel aanbrengen, met hierop een persoonlijke boodschap gegraveerd. Wij van Beelden & Sculpturen doen dit graag voor jou en wij leveren het beeldje snel.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.