+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje valentijn

Schenk eens een beeldje met valentijn

Valentijnsdag op de 14e februari is in Nederland en België inmiddels ingeburgerd. Tijdens valentijn staat de liefde centraal. Of het nu je partner is of als je single bent, maar wel een oogje hebt op iemand, valentijn is de dag om elkaar de liefde (opnieuw) te verklaren. Je zult ongetwijfeld de overbekende valentijncadeau´s kennen, zoals chocolade of een bos rozen. Uiteraard erg leuk, maar niet voldoende als jij op zoek bent naar een origineel cadeau voor jouw geliefde. Geef daarom eens eens een beeldje voor valentijn. Een beeldje is een typisch voorbeeld van een blijvend aandenken. Net zoals de liefde tussen jullie voor altijd is, zo is dit ook met een mooi beeldje.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Zoek een leuk valentijn beeldje uit dat bij jullie past

Een valentijn beeldje cadeau doen aan jouw geliefde, is eigenlijk niet alleen voor hem/haar bestemd. Als jouw geliefde de liefde van je leven is, dan is een valentijn beeldje een cadeautje aan jullie beiden. Omdat Valentijnsdag de dag van de liefde symboliseert, moet dit uiteraard ook terugkomen in het beeldje. Daarom vind je bij Beelden & Sculpturen enkele prachtige valentijn beeldjes die op en top de liefde tussen twee mensen symboliseren. De meeste beeldjes bestaan uit een sculptuur van twee mensen die op één of andere manier met elkaar verbonden zijn, al dan niet via een hart. Dit soort beeldjes zijn een uitstekende keuze voor valentijn en altijd een origineel cadeau.

Een beeldje voor valentijn kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij jouw geliefde verrassen met een beeldje? Je kunt jouw beeldje voor valentijn kopen bij Beelden & Sculpturen. Daarnaast kunnen wij op de sokkel van het beeldje een graveerplaatje aanbrengen. Hierop graveren wij naar wens een naam, een datum of een persoonlijke boodschap aan jouw geliefde. Een valentijn beeldje maakt jullie valentijn compleet. Omdat een beeldje eeuwigheidswaarde heeft, brengt deze voor vele jaren mooie herinneringen naar boven. Wil je weten welke valentijn beeldjes wij in het assortiment hebben? Bekijk dan op je gemak de webshop, hier kun je heel gemakkelijk jouw beeldje bestellen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand juli, augustus en september ontvangt u het tekstplaatje gratis.