+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

​Beeldje vader en zoon

Op zoek naar een beeldje met vader en zoon als onderwerp?

Net zoals er tussen moeders en dochters vaak een bijzondere en hechte band is, kan dit ook het geval zijn tussen vaders en zonen. Als vanaf jonge leeftijd kijken zonen op naar hun vader als hun grote voorbeeld. Soms ontstaat er verbroedering tussen vader en zoon op basis van gezamenlijke hobby´s of een sport. Hoeveel vaders vinden het niet geweldig om hun zoontje(s) mee te nemen naar een voetbalwedstrijd? Wil jij de bijzondere band tussen vader en zoon vastleggen? Dan kan dit met een beeldje waar vader en zoon centraal staan.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort beeldje van vader en zoon?

Wanneer je op zoek bent naar een beeldje van vader en zoon, dan heb je bij Beelden & Sculpturen voldoende keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een gezinsbeeldje, dat niet alleen vader en zoon afbeeldt, maar een ode is aan het hele gezin. Uiteraard spelen ook vader en zoon hierin een rol. Daarnaast hebben wij vele stilistische sculpturen met twee personen, waaruit je de vader en zoon relatie kunnen afleiden. Waarmee je een beeldje van vader en zoon helemaal goed kunt personaliseren, is een tekstplaatje op de sokkel. Hierop kunnen wij de namen van vader en/of zoon graveren, maar ook een persoonlijke boodschap of een bepaalde datum.

Een beeldje van vader en zoon kopen bij Beelden & Sculpturen

Een beeldje van vader en zoon kopen, kun je voor jezelf cadeau doen als bijvoorbeeld een mooie herinnering. Ook is het beeldje een ideaal en zeer origineel cadeau aan iemand anders. Een beeldje van vader en zoon kopen kan gemakkelijk online in de webshop van Beelden & Sculpturen. Bekijk online ons aanbod van beelden, u vindt altijd een beeld die u mooi vindt. Wij maken kunst voor iedereen bereikbaar, tegen een zeer betaalbare prijs. Bovendien leveren wij snel en bij een bestelling vanaf € 50,- geheel gratis. Verzending gaat ook duurzaam, want voor de verpakking gebruiken wij milieuvriendelijke materialen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.