+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje Sarah 50 jaar

Een beeldje Sarah 50 jaar als ideaal verjaardagscadeau

Is je partner, moeder of oma binnenkort jarig en viert ze haar 50e verjaardag? De 50e verjaardag is altijd een bijzondere mijlpaal. De verjaardag wordt doorgaans groots gevierd, met een grote Sarah pop voor de deur. Traditioneel krijgt de jarige ook een grote speculaaspop van Sarah. Nu is dit een leuk traditioneel cadeau, maar geen blijvend cadeau. Een eetbare pop kun je hooguit op de foto zetten als herinnering, een tijd later is deze opgegeten. Dit is anders als je een beeldje Sarah 50 jaar als cadeau geeft. Hiermee zorg je voor een blijvende herinnering aan de 50e verjaardag.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een herkenbaar beeldje 50 jaar van Sarah

Als jij op zoek bent naar een passend beeldje 50 jaar van Sarah, neem dan eens een kijkje in de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben beeldjes en sculpturen voor iedere gelegenheid en ook voor zowel Abraham als Sarah. Voor Sarah hebben wij een erg leuk beeldje van een enigszins klassiek geklede vrouw die erg doet denken aan Mary Poppins. Aangezien er voor een Sarah altijd een ludieke pop wordt gekozen voor de voordeur, is ook dit beeldje een ludiek cadeau. Maar wel een cadeau met eeuwigheidswaarde, want bij iedere blik op het beeldje komen de herinneringen aan de 50e verjaardag weer terug.

Een beeldje van Sarah 50 jaar kopen bij Beelden & Sculpturen

Een specifiek beeldje van Sarah 50 jaar kopen kan lang niet overal. Als je niet langdurig op zoek wilt naar een beeldje, bestel dan het Sarah beeldje in de webshop van Beelden & Sculpturen. Als je een Sarah beeldje bestelt op sokkel, dan kun je op de sokkel een tekstplaats laten aanbrengen. Hierop laat je de naam en/of geboortedatum graveren. Een andere persoonlijke boodschap mag natuurlijk ook. Zo wordt het Sarah beeldje voor de 50e verjaardag een zeer persoonlijk geschenk.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.