+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje samenwerken

Met een beeldje samenwerken symboliseert u een bijzondere samenwerking

Samenwerken kan op verschillende manieren. Doorgaans zul je op het werk veel moeten samenwerken met collega´s, maar ook een klantenrelatie wordt doorgaans als een samenwerkingsverband gezien. De klant neemt bij jou af en jij levert daarentegen tegen een gunstige prijs en/of goede leveringsvoorwaarden. Het is erg gebruikelijk dat af en toe een bedankje wordt gestuurd als blijk van het gestelde vertrouwen. Dit zal meestal aan het einde van het jaar gebeuren, als kerst en/of nieuwjaarsgeschenk. Als je eens een keer iets anders wilt dan de doorsnee fles wijn, kies dan voor een beeldje samenwerken. Hiermee bedank je letterlijk voor de samenwerking met je klanten.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een leuk samenwerken beeldje uit

Bij Beelden & Sculpturen kun je kiezen uit verschillende soorten beeldjes die het samenwerken symboliseren. Je kunt er een collega mee bedanken met wie je heel fijn hebt samengewerkt aan een project, maar als relatiegeschenk voor een klant zijn deze beeldjes ook erg geschikt. Een bijzonder samenwerken beeldje dat bij uitstek geschikt is als relatiegeschenk, is de wijnstop. Klanten krijgen al voldoende wijnflessen cadeau als relatiegeschenk, dus een wijnstop om de fles na het gebruik te sluiten is zeker een opvallend geschenk. Op de stop zelf bevindt zich een tinnen samenwerken sculptuur dat nadien verbronsd is. Dit is de meeste originele manier om een wijnfles te sluiten en zeker ook een uiterst origineel relatiegeschenk.

Een beeldje samenwerken kopen bij Beelden & Sculpturen

Het einde van het jaar is altijd een tijd voor het geven van relatiegeschenken aan je klanten. Je bedankt je klanten hiermee voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Een beeldje samenwerken kopen kan bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben diverse beeldjes die een innige samenwerking symboliseren. Op deze beeldjes kun je ook een tekstplaatje laten aanbrengen met een persoonlijke boodschap of een datum. Bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft, wij leveren namelijk snel.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.