+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje man en vrouw

Een beeldje man en vrouw symboliseert jullie liefde

De liefde tussen een man en een vrouw begint vaak met een eerste kus. Bij echte liefde komt er een huwelijk, er komen kinderen en vele huwelijksjubilea, totdat één van hen wegvalt. Maar ook dan nog blijft de liefde als herinnering bestaan. De liefde tussen man en vrouw kan dus levenslang zijn en wordt als zeer kostbaar gezien. Af en toe moet je hierbij stilstaan en dit kan bijvoorbeeld door een cadeau aan elkaar te geven dat de liefde symboliseert. Met een beeldje man en vrouw kan dit prima. In het beeldje is dan duidelijk een man en vrouw te herkennen en uiteraard de liefde tussen hen beiden.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een beeldje man vrouw die jij mooi vindt

De liefde tussen man en vrouw is een onderwerp dat erg vaak terugkomt in bijvoorbeeld de muziek, maar ook in de kunst. Juist daarom is een beeldje man vrouw een prachtig cadeau. Of je nu de man bent die het beeldje cadeau wil doen aan de vrouw of andersom, met een beeldje man vrouw sta je even een moment stil bij jullie liefde. Of die liefde nog maar pril is, al enkele jaren bestaat of als je al 60 jaar getrouwd bent, een beeldje kan altijd. Een huwelijksjubileum of de geboorte van een kind is een goede gelegenheid om een dergelijk beeldje cadeau te geven. In de webshop van Beelden & Sculpturen zul je veel beeldjes vinden die de liefde tussen man en vrouw symboliseren.

Een beeldje man en vrouw kopen bij Beelden & Sculpturen

Je hoeft helemaal niet stad en land af te gaan op zoek naar een beeldje voor je geliefde. Een beeldje man en vrouw kopen kan gewoon online vanuit huis, in de webshop van Beelden & Sculpturen worden besteld. Het geven van een dergelijk beeldje is al iets heel persoonlijks, maar je kunt het nog persoonlijker maken met een tekstplaatje. Hierop kunnen wij een persoonlijke boodschap graveren en monteren het tekstplaatje aan de sokkel van het beeldje. Ook als je met spoed een beeldje nodig hebt, dan kan dit bij ons. Doorgaans leveren wij binnen 1 tot 2 werkdagen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.