+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje liefdespaar

Een beeldje voor een liefdespaar is een prachtig cadeau

Een liefdespaar kan hun liefde op verschillende momenten vieren. De meest belangrijke dag hiervoor, is als het paar in het huwelijk treedt. Maar er zijn meerdere momenten waarbij dit kan. Dit kan bijvoorbeeld op de dag dat je elkaar hebt ontmoet, tijdens Valentijnsdag of misschien is kerst juist een mooie periode om de liefde te benadrukken? Wil je een koppel verassen met een mooi cadeau, voor welke gelegenheid ook, dan kan dit met een beeldje voor het liefdespaar. Dit kan als familielid of vrienden, maar ook als partner kun je een beeldje aan je partner cadeau geven.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Verras een liefdespaar met een beeld

Wanneer je ook een liefdespaar met een beeld wilt verrassen, dan vind je meer dan voldoende keuze bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben vele liefdesbeelden en huwelijksbeelden in vele stijlen en in diverse materialen. Met een beeld voor een liefdespaar, druk jij je waardering voor hen uit. Dit kan voor het huwelijk van een liefdespaar, maar ook als zij een huwelijksjubileum vieren of bij de geboorte van een kind. Een beeld is altijd een uniek en persoonlijk cadeau en voorkomt dat je met een saai cadeau aankomt. Een beeld heeft eeuwigheidswaarde. Nog jaren later zal het liefdespaar weten van wie zij dit cadeau hebben gekregen en voor welke gelegenheid.

Een beeldje voor liefdespaar kopen bij Beelden & Sculpturen

Bij Beelden & Sculpturen kun je een beeldje voor een liefdespaar kopen op een eenvoudige wijze. Dit kan namelijk online, dus je hoeft hier niet eens de deur voor uit. Kies in onze webwinkel het liefdesbeeld uit die jij geschikt vindt als cadeau. Wij zorgen dan voor een snelle levering binnen twee dagen in Nederland. Staat je gekozen beeldje op een sokkel? Dan kunnen wij hierop een tekstplaatje monteren met een persoonlijke boodschap. Hierdoor geef je je het cadeau een extra persoonlijke tint.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.