+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje huwelijkscadeau

Een beeldje als huwelijkscadeau is altijd een goede keuze

De bekende vraag als je een uitnodiging krijgt voor een huwelijk: ´wat voor cadeau ga ik het bruidspaar geven?´. Dit is een dilemma die veel mensen kennen. Natuurlijk kan een bruidspaar een enveloppe met inhoud ook altijd goed gebruiken, maar het is verre van een origineel cadeau. Zelf zul je hier ook niet echt blij mee zijn en het gevoel hebben dat je je er wel erg gemakkelijk vanaf maakt. Het kan een idee zijn om een beeldje als huwelijkscadeau te schenken. Een beeldje als huwelijkscadeau is altijd uniek en tevens een zeer persoonlijk cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Als huwelijkscadeau een beeld van jouw keuze

Wil je als huwelijkscadeau een beeld voor het bruidspaar kopen? Dan moet je op zoek naar het beeld dat jij leuk vind en waarvan je verwacht dat deze ook in de smaak zal vallen bij het bruidspaar. Het perfecte beeldje als huwelijkscadeau vind je bij Beelden & Sculpturen. Wij hebben een groot assortiment met unieke huwelijksbeelden. Voor iedere smaak is er wel een huwelijksbeeldje te krijgen. Beelden van twee mensen die op één of andere manier met elkaar in verbinding staan, zijn erg populair. Hiermee wordt het bruidspaar afgebeeld en tevens hun liefde gesymboliseerd.

Als huwelijkscadeau een beeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Is de grote dag binnenkort al en je bent nog op zoek naar een geschikt cadeau? Dan heb je geluk dat je de webshop van Beelden & Sculpturen hebt gevonden. Bij ons vind je hét perfecte cadeau voor het aanstaande bruidspaar. Als huwelijkscadeau een beeld kopen zal je dankbare blikken opleveren. Hiermee heeft het bruidspaar een tastbare herinnering aan de huwelijksdag en aan jou en dit hun leven lang. Wij vinden dat kunst voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom zijn onze beelden zeer gunstig geprijsd. Ben je een beetje laat met je huwelijkscadeau? In Nederland leveren wij binnen twee dagen.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.