+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje geslaagd

Iemand geslaagd? Een beeldje geslaagd is het perfecte cadeau

Wanneer het einde van het schooljaar nadert, dan zijn er duizenden leerlingen die eindexamen doen. Vol spanning wachten zij na het examen op de uitslag. Als de uitslag goed blijkt te zijn en de leerling is geslaagd, dan is het natuurlijk tijd voor een feestje. En bij feestjes horen ook cadeaus. Maar wat geef je iemand die net geslaagd is en eindelijk een diploma op zak heeft? Een enveloppe met inhoud is leuk, maar niet echt origineel. Investeer met je cadeau gelijk in de toekomst van de pas geslaagde, door een leuk kunstwerk cadeau te geven. Een beeldje geslaagd is hiervoor een erg leuk cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort geslaagd beeldje schaf je aan?

Een geslaagd beeldje moet natuurlijk te maken hebben met feit dat de ontvanger is geslaagd. Neem daarom eens een kijkje in de webshop Beelden & Sculpturen. Hier vind je diverse soorten geslaagd beeldjes. Een heel modern en fraai geslaagd beeldje is ´De mijlpaal´. Dit beeldje stelt de bekende mijlpaal voor, met een persoon die de mijlpaal vasthoudt. Met dit hypermoderne beeldje heeft de geslaagde een prachtig eerste kunstwerk in huis. Uiteraard kun je ook kiezen voor een wat klassieker beeldje van een persoon met een afstudeerhoed en een boek in de handen. Of wat denk je van een geslaagd beeldje van een uil, die symbool staat voor wijsheid. Keuze voldoende, om de geslaagde een zeer origineel cadeau te geven.

Een beeldje geslaagd kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij iemand die voor zijn of haar diploma is geslaagd een origineel cadeau geven? Dan kun je een beeldje geslaagd kopen bij Beelden & Sculpturen. Kies in de webshop een leuk geslaagd beeldje uit en laat een tekstplaatje monteren op de sokkel. Hierin kun je bijvoorbeeld de naam van de geslaagde en de datum van het slagen laten graveren. De geslaagde heeft zo altijd een erg leuke herinnering aan deze mooie prestatie.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.