+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje cadeau

Geef eens een beeldje cadeau

Iedereen kent wel het probleem dat je niet weet wat je iemand cadeau moet doen. Toch wil je tijdens een verjaardag, bruiloft of een jubileum wel met een origineel cadeau aankomen. Waarom geef je dan niet eens een beeldje cadeau? Een beeldje is altijd een origineel cadeau en zegt ook erg veel over de band die jij hebt met diegene die het beeldje ontvangt. Een beeldje cadeau geven, is een cadeau dat nooit als prullaria wordt gezien, maar juist van blijvende waarde is. Telkens als de ontvanger naar het beeldje kijkt, komen er weer herinneringen aan jou boven. Een perfect cadeau daarom, als je ook gezamenlijke herinneringen deelt. Een beeldje cadeau geven kan voor iedere gelegenheid, maar ook gewoon om iemand te verrassen met een bijzonder cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Als cadeau een beeldje geven

Wil jij als cadeau een beeldje geven? Bij Beelden & Sculpturen vind je talloze verschillende beeldjes met uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld huwelijks- en liefdesbeeldjes. Deze beeldjes bestaan vaak uit twee personen, soms stilistisch weergeven en waaruit de (liefdes)band tussen deze personen blijkt. Je geeft hiermee een onvergetelijk huwelijkscadeau, dat eventueel ook doorgegeven wordt aan de volgende generaties. Wil jij door middel van een beeldje je eigen gezin of een ander gezin in het middelpunt zetten? Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende soorten familiebeeldjes. Wij leveren beeldjes in diverse materialen, zoals onze mooie bronzen beeldjes, maar ook beeldjes met een tin legering en die daarna zijn verbronsd. Als cadeau een beeldje geven is altijd uniek.

Als cadeau een sculptuur geven? Bestel bij Beelden & Sculpturen

Beelden & Sculpturen levert voor jou de oplossing, als je nog niet weet wat je iemand cadeau moet geven. Je maakt vanuit huis een gemakkelijke keuze, want bestellen kan in onze webshop. Hier hebben wij alle beelden en sculpturen op foto en met een omschrijving. Daarnaast leveren wij een extra service, namelijk het graveren van een naamplaatje op de sokkel. Als cadeau een sculptuur geven, wordt dan helemaal een bijzonder moment. Wanneer je in onze webshop een beeldje bestelt, verzenden wij doorgaans binnen twee werkdagen en bij een bestelling vanaf € 50,- geheel gratis.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.