+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje als relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een stukje exclusieve moderne kunst voor je eigen verzameling of als relatiegeschenk voor iemand speciaal? Dan zijn onze gebronsde en steen hars beeldjes zeker iets voor voor jou.

Beeldje als relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een stukje exclusieve moderne kunst voor je eigen verzameling of als relatiegeschenk voor iemand speciaal? Dan zijn onze gebronsde en steen hars beeldjes zeker iets voor jou.

Aanbod beeldjes – van persoonlijke uiting tot professioneel relatiegeschenk

We hebben een ruim assortiment van grotere beelden met een hoogte van 40 cm tot ruim 1 meter en hoger maar we hebben ook vele kleine beelden variërend van 12 tot 35 cm hoogte. Ons aanbod hierin is dan ook zeer divers en uiteenlopend. Zo hebben we verschillende soorten sportbeeldjes, muziekbeeldjes, zakelijke bedankjes, liefdes beeldjes, dierenbeeldjes tot diploma beeldjes. Elk beeldje draagt een eigen unieke boodschap waardoor onze producten geschikt zijn voor vele doeleinden.

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Wanddecoratie

Wil je liever jouw kunstwerk aan de muur hangen? Dat is nu mogelijk met ons aanbod in wanddecoraties. Deze beeldjes variëren tussen de 14 en 35 cm hoogte en zijn prachtig afgewerkt. Hiermee weet jij de aandacht van elke bezoeker vast te houden. Niet iedereen heeft immers een uniek stukje kunst aan de muur thuis. Dankzij beelden en sculpturen is dit nu voor iedereen mogelijk, want kunst is voor iedereen, overal. Ook voor jou!

Gebronsde en steen hars beeldjes

Al onze kunst wordt handmatig door onze kunstenaars gemaakt van steenhars of een tin legering die later verbronsd wordt. Nieuwsgierig naar hoe onze kunstenaars dit realiseren?

Als eerste worden de beeldjes door een kunstenaar bedacht en uitgetekend op papier. Wanneer het ontwerp klaar is wordt er aan de slag gegaan met het maken van de mallen. Vervolgens worden de kunstwerken met behulp van de mallen gegoten, dit gebeurt met een tin legering of steenhars. Zodra het gietproces voltooid is gaat de kunstenaar aan de slag met de afwerking van de beeldjes. Eenmaal klaar worden ze toegevoegd aan de webshop waar jij deze kunstwerken kunt aanschaffen.

Wil jij ook exclusieve moderne kunst in huis?

Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek de vele verschillende soorten beeldjes die we aanbieden. Op zoek naar iets speciaals of heb je vragen of advies nodig? Mail ons via info@beelden-sculpturen.nl of bel naar +31 (0)77 3872327. We helpen je graag verder!

Adres

Egtenrayseweg 22
5928 PH Venlo-Blerick

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8:30u tot 16:00u

Routebeschrijving

Contactgegevens

info@martinique-sculpturen.nl
+31 (0)77 3872327
+31 (0)6 38113799

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL81RABO0167756508
KVK: 12012518
BTW.nr:  NL 800154721B01

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.