+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeldje abraham 50 jaar

Verras de jarige met een beeldje van Abraham 50 jaar

De 50e verjaardag van iemand is altijd bijzonder. Van oudsher wordt gezegd dat hij Abraham heeft gezien en zij Sarah. De term ´Abraham zien´ is van oorsprong een Bijbelse uitspraak. De Joden vroegen toen aan Jezus dat hij nog geen 50 jaar en toch Abraham al gezien heeft? (Johannes 8:57). Wanneer deze traditie is ontstaan in Nederland, is niet helemaal bekend. Maar traditioneel wordt er dan een pop geplaatst, die Abraham moet voorstellen. Ook een grote Abraham pop van speculaas cadeau doen aan de jarige is een traditie. Maar als iedereen zich netjes aan de traditie houdt, dan krijgt de jarige wel erg veel speculaas. Schenk daarom eens iets anders,zoals een beeldje Abraham 50 jaar.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeldje 50 jaar blijft een herinnering

Juist omdat de 50e verjaardag altijd bijzonder is, wil je het liefste ook een geschenk geven met een blijvende herinnering. Een beeldje 50 jaar van Abraham is bij uitstek het perfecte geschenk. Bij Beelden & Sculpturen vind je een dergelijk beeldje. Wij hebben een beeldje van een echte Abraham met een lange baard, zodat direct herkenbaar is waarvoor dit geschenk bedoelt is. Wij hebben een beeldje 50 jaar van Abraham zonder sokkel, maar ook één die op een sokkel staat. Kies je voor een beeldje op sokkel, dan heb je de mogelijkheid om hier een tekstplaatje op te zetten met een eigen tekst.

Een beeldje Abraham 50 jaar kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij voor je echtgenoot, vader of misschien opa een leuk beeldje Abraham 50 jaar kopen? Dan kan dit bij Beelden & Sculpturen. Hiervoor hebben wij een eigen webshop, dus voor dit cadeau hoef je niet de deur uit. Wij zorgen voor een snelle levering, meestal heb je het beeldje binnen 2 werkdagen in huis. Wanneer je dit wenst, kunnen wij het beeldje inpakken in fraai cadeaupapier, het is immers een verjaardagscadeau.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.