+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeld voetballer

Een beeld van een voetballer voor de voetballiefhebber

Voetballen is een over de hele wereld beoefende balsport. Er zijn actieve voetballers die op hoog niveau voetballen, op lokaal niveau en dan is er nog een heel legioen mensen die voetbal fantastische vinden om te volgen op televisie. Voetbal brengt mensen samen en zorgt voor veel plezier voor de beoefenaars van deze sport. Is er een bijzondere gelegenheid waarbij je de voetballiefhebber wilt verrassen met een leuk cadeau? Een beeld van een voetballer zal altijd in de smaak vallen. De voetballer kan zichzelf in het beeld herkennen en daarnaast is het een zeer duurzaam cadeau dat levenslang meegaat.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Welk soort voetballer beeld kies je?

Als jij je een voetballer voorstelt, dan stel je jezelf waarschijnlijk een actiebeeld voor. Dit is ook exact hoe de beelden met het thema voetbal er uitzien bij Beelden & Sculpturen. Wil je een beeld van een voetballer kopen, dan heb je diverse soorten actiebeelden om uit te kiezen. Hieronder een duel tussen twee voetballers of een voetballer die de bal hoog in de lucht houdt. Een voetballer beeld is ook een ideaal cadeau als je als voetbalvereniging je elftal een cadeau wilt geven. Bijvoorbeeld wegens een jubileum of omdat ze een bepaalde prestatie hebben behaald. Hiermee geef je de voetballers een stijlvol en onvergetelijk cadeau.

Een beeld voor een voetballer kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een beeld voor een voetballer kopen? Dan kun je hiervoor terecht in de webshop van Beelden & Sculpturen. Onze voetbalbeelden zijn stuk voor stuk door gerenommeerde artiesten vervaardigd. Het is mogelijk om op de sokkel een tekstplaatsje te laten aanbrengen, waarin wij een door jouw gekozen tekst, naam of datum laten ingraveren. Geef dit bij de bestelling van het voetbalbeeld aan. De verzending duurt bij een beeld met tekstplaatje iets langer, maar je mag er vanuit gaan dat je het beeld toch nog binnen 3 dagen geleverd krijgt.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.